Amasya izcileri Ünye'de kampa girdi

Amasya izcileri Ünye'de kampa girdi

Amasyalı izciler, Ordu'nun Ünye ilçesinde kampa girdi.Amasya 12 Haziran Mahalli İzci Kampı, Ünye Çınarsuyu Tesisleri'nde kamp kurdu.

Amasyalı izciler, Ordu'nun Ünye ilçesinde kampa girdi.
Amasya 12 Haziran Mahalli İzci Kampı, Ünye Çınarsuyu Tesisleri'nde kamp kurdu.

                            

9 gün sürecek olan kapma, 139 izci ve 41 izci lideri katıldı. İzcilerin kamp açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çöp, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarıkahraman, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, izci liderleri ve izciler katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada izciliğin önemine değinen İl İzci Kurulu Başkanı Cafer Turgut, "Bütün hükümetlerde, izcilik teşkilatı
birbiriyle adeta yarışırcasına yayılmakta, gelişmekte ve mensuplarını fikren, ahlaken, ilmen ve bedenen yetiştirmektedir" dedi.


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise, "Amasya izcilerini burada ağırlamaktan mutluluk duydum. Ayrıca, sloganınız olan 'Her gün mutlaka bir iyilik yapın' cümlesini biz Türk milleti olarak daima gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ancak bu slogan izcilerimizin bir hayat biçimi olmuş, onları da bundan dolayı kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.