4 çocuk annesi 1 haftadır kayıp

4 çocuk annesi 1 haftadır kayıp

Ordu'nun Kayabaşı köyünde, evine gelen bayan arkadaşıyla çıkan 4 çocuk annesi Gülfidan Kundak'tan 1 haftadır haber alınamıyor.

Bir hafta önce evine kalan kimliği belirsiz bir bayanla görüştükten sonra birlikte çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Gülfidan Kundak'ın (28) hayatından ailesi endişe ediliyor.

 Ordu'da olduğu bildirilen genç kadının annesi Cevahil Aydınhan, kızının evine gelen bir kadının sözlerine aldanarak onunla birlikte gittiğini, daha sonra kendisinden haber alamadıklarını belirtti.

 "Kızımı kandırdılar, kanına girip götürdüler. Evine gelen arkadaşına aldanarak pazar günü arkadaşıyla birlikte evden ayrılan kızımdan bir türlü haber alamıyoruz, bana kızımı bulun" diyen anne Aydınhan, "Kızım en son 1 Mayıs günü evi telefonla arayarak, 'Anne ben Devlet Hastanesi'nin arkasındaki bahçedeyim. Beni kaçırdılar, beni kurtarın' diye telefon etti. Kızımın hayatından endişe ediyorum" şeklinde konuştu.

4 çocuk annesi Gülfidan Kundak'ın eşi Cemil Kundak da eşini birilerinin aldattığını ve kaçırdığını ileri sürerek, "Eşimle aramızda herhangi bir problemimiz yoktu" dedi.

Gülfidan Kundak'ın bulunması polis ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.