Vali Organizeyi gezdi

Vali Organizeyi gezdi

600 dönümlük alana kurulu bulanan ve 58 firmanın faaliyete gösterdiği ve yaklaşık 1600 kişinin çalıştığı, Ordu Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi tesislerini ziyaret etti.

Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu OSB'deki Sanayi Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Vali Orhan DÜZGÜN, sağladıkları katmadeğer ve yarattıkları istihdamla Ordu ekonomisine hayat veren sanayi kuruluşlarını yakından görmek, tesisler hakkında bilgi sahibi olmak, işletme sahiplerine ve çalışanlarına moral vermek amacıyla, 600 dönümlük alana kurulu bulanan ve 58 firmanın faaliyete gösterdiği ve yaklaşık 1600 kişinin çalıştığı, Ordu Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi tesislerini ziyaret etti.



Vali Orhan DÜZGÜN, beraberinde Organize Sanayi Bölge Müdürü Olgun TOPKAYA, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayri CANİK"le birlikte Ordu Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli sektörde üretim yapan tesislerde inceleme yaptı.



Vali Orhan DÜZGÜN ve beraberindekiler, Organize Sanayi Bölgesindeki ziyaretlerine, bünyesinde 177 kişiyi istihdam eden Doğuş Çay tesislerini ziyaret ederek başladılar. Doğuş Çay Genel Müdürü Mahir YAMAKOĞLU"ndan bilgi alan Vali Orhan DÜZGÜN, daha sonra fabrikayı gezerek, incelemelerde bulundu.



Doğuş Çay ziyaretinin ardından tekstil üzerine üretim yapan ve 150 kişinin istihdam edildiği Çelik Tekstil"e geçen Vali Orhan DÜZGÜN, burada da Çelik Tekstil Genel Müdürü Kamil BORA"dan tesis ve üretim hakkında bilgi aldı. Buradan seramik üretiminde Karadeniz Bölgesinde önemli konuma sahip olan ve 120 kişinin istihdam edildiği Turan Seramik fabrikasına geçen Vali Orhan DÜZGÜN, fabrika sahibi Burhan ÇAKMAK"tan üretim, satış ve pazarlama konularında bilgi aldıktan sonra fabrikada incelemede bulundu.



Vali Orhan DÜZGÜN ve beraberindekiler, daha sonra sırasıyla hazır beton üretimi yapan ORBETAŞ"ı, ilimize önemli ölçüde istihdam ve katmadeğer sağlayan Turnagaz ve Karadeniz Tüpgaz", gıda üzerine üretim yapan Çelebioğlu Gıda ve Türkmen Gıda"yı, ahşap üzerine üretim ve imalat yapan Yıldız Ahşap Sanayi"ni ve fındık kırma ve paketleme tesisi olan Emin Gıda"yı ziyaret ederek, yetkililerden tesisler ve yapılan üretim hakkında bilgi aldı.



Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Organize Sanayi Bölgesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin giderilmesi için yetkililere talimat vererek, elektrik kesintilerinin önlenmesi için TEDAŞ tarafından proje hazırlanmasını istedi. Vali DÜZGÜN, Ordu OSB"de yaşanan güvenlik sorununun giderilmesi için de özel güvenlik personeli istihdamı ile ilgili çalışma başlatılacağını da bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.