Vali Düzgün'den ALTAŞYağ'a Tebrik Gezisi

Vali Düzgün'den ALTAŞYağ'a Tebrik Gezisi

Vali;Ordu Yağ Sanayinin satın alınmasından sonra yapılan açıklamalarda, hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağını öğrenince Altaş Grubunun bu sorumlu davranışından dolayı çok memnun oldum.

"Ordu Yağ Sanayi ürünlerinin tanıtım ve satışlarının yapılabileceği ve en az 8-10 otobüsün durabileceği, park edebileceği büyük bir tesis yapmayı planlıyoruz. Bu tesiste fındık mamüllerinin satışı da yapılacak. Tamamen özgün bir mimariyle yapmayı planladığımız tesisin, ahşap ve taş yapıdan oluşan bir yer olmasını düşünüyoruz”

Vali Düzgün'den ALTAŞYağ'a Tebrik Gezisi


Vali Orhan DÜZGÜN, Fiskobirlik tarafından bir süre önce Altaş grubuna satılan Ordu Yağ Sanayini ziyaret etti.



Ordu"nun ilk sanayi kuruluşlarından birisi olan Ordu Yağ Sanayi A.Ş."yi, ziyaret eden Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Yağ Sanayinin yeni sahibi olan Altaş grubu yöneticilerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.



Altaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık ALTAŞ, Ordu Yağ Sanayi Genel Müdürü Uğur ALTAŞ, Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin SOYUTAŞ ve Selçuk ALTAŞ"a, Ordu Yağ Sanayinin hayırlı uğurlu olması ve başarı dileğinde bulunan Vali Orhan DÜZGÜN, “Ordu"nun ilk sanayi kuruluşlarından birisi olarak 1960"lı yılların başından itibaren ilimizin ekonomik ve sosyal hayatına çok önemli katkı sağlayan Ordu Yağ Sanayinin Fiskobirlik tarafından satışa çıkarıldığında, kamuoyunda birtakım kaygılar ve endişeler oluşmuştu. Ancak, Ordu"nun sanayi alanındaki en önemli kuruluşlarından birisi olan Ordu Yağ Sanayini, Ordulu bir firmanın satın almış olması, buranın değerinin daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır.

Ordu Yağ Sanayinin satın alınmasından sonra yapılan açıklamalarda, hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağını öğrenince Altaş Grubunun bu sorumlu davranışından dolayı çok memnun oldum.

 Ordu Yağ Sanayinde çalışan işçilerin işlerine devam ettirilmesinden dolayı, işçiler adına, Ordulular adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Eminim ki, işçi kardeşlerimiz de bu müessesenin daha iyi duruma gelmesi için canla, başla ve gayretle çalışacaklardır. Bu fabrikada çalışan işçilerin, bilgi, tecrübe ve deneyimleri var. İnanıyorum ki, fabrikanın yeni sahipleri olarak sizlerin de bu tecrübe ve deneyimlerden istifade ederek, yeni atılımlar içinde fabrikayı daha iyi hale getireceksiniz” dedi.

Ordu Yağ Sanayinin yeni sahibi Altaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık ALTAŞ da, “Kuruluşundan günümüze değin Ordu"nun gelişmesine, kalkınmasına önemli katkı sağlamış olan bu müesseseyi yaşatmak ve geliştirmek, bizim boynumuzun borcudur. Biz, bu fabrikada yeni yatırımlarla kapasiteyi artırmak ve daha fazla üretim yapmak istiyoruz. Ordu kamuoyunun bize güveni var. Biz bu güveni boşa çıkarmayacağız. Altaş Grubu geniş bir ailedir. Bu fabrikada çalışan işçilerimiz de bundan böyle Altaş ailesinin birer bireyidir. Bizim onlara ihtiyacımız var. Altaş Grubu olarak Ordu"da kazandığımızı Ordu"da yatırıma dönüştürerek, katmadeğer ve istihdam yaratmaktayız. Bunun yanında Ordu"nun sosyal hayatına da önemli katkıda bulunmaktayız. Altaş Grubu olarak bundan sonra da Ordu"daki yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ordu Yağ Sanayi Genel Müdürü Uğur ALTAŞ da Ordu Yağ Sanayini aldıktan sonra yeni projeler geliştirdiklerini belirterek, bu projeleri kısa sürede hayata geçirmek istediklerini söyledi. Uğur ALTAŞ, “Devlet karayolu güzergahında, Ordu Yağ Sanayi ürünlerinin tanıtım ve satışlarının yapılabileceği ve en az 8-10 otobüsün durabileceği, park edebileceği büyük bir tesis yapmayı planlıyoruz. Bu tesiste fındık mamüllerinin satışı da yapılacak. Tamamen özgün bir mimariyle yapmayı planladığımız tesisin, ahşap ve taş yapıdan oluşan bir yer olmasını düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.