TOKİ'den memurlara ev müjdesi

TOKİ'den memurlara ev müjdesi

TOKİ, toplu müracaat etmeleri halinde Türkiye Kamu-Sen üyesi memurları ev sahibi yapacak.

Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak ve TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Murat tarafından imzalanan Kurum İdari Kurul kararının 9. maddesinde yer alan "İller bazında Kamu-Sen üyelerinin toplu müracaat etmeleri halinde yapılacak toplu konut evlerinden faydalanmalarının sağlanması" hükmü ile memurların TOKİ'den ev sahibi olması için uzlaşma sağlandı.

Bu hükme göre TOKİ, Türkiye Kamu-Sen üyesi memurların ev sahibi olmalarını sağlayacak.

Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, kararın Türkiye'de bir ilk olduğunu ve Türkiye Kamu-Sen tarafından bütün il temsilciliklerine duyurulduğunu söyledi.

Alsancak, kararla birlikte illerden gelen talep doğrultusunda TOKİ'ye müracaat edeceklerini ifade ederek, "Türkiye'de tüm kamu çalışanlarını ilgilendiren önemli bir karara imza attık. Artık TOKİ alınan karar gereği illerde Türkiye Kamu-Sen aracılığıyla memurların ev taleplerini yerine getirecek.

Kamu çalışanlarını, bu ayrıcalıktan yararlanmaları için Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalara üye olmaya davet ediyorum. İllerinde vakit geçirmeden Türkiye Kamu-Sen temsilcilikleri ile irtibata geçsinler. Biz Türk İmar-Sen olarak TOKİ ile imza altına aldığımız bu önemli gelişmenin takipçisi olacağız. Memurlarımızın ev sahibi olması için çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.