Tayvan'lılar geliyor

Tayvan'lılar geliyor

Türkiye ile Tayvan arasında karşılıklı ticari ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla oluşturulan Türk-Tayvan İş Konseyi, 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde ilimize iş gezisinde bulunacak.

Tayvan'lılar geliyor

Türkiye ile Tayvan arasında karşılıklı ticari ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla oluşturulan Türk-Tayvan İş Konseyi, 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde ilimize iş gezisinde bulunacak.



Türk-Tayvan Platformu Başkanı İbrahim GÜDER ve Tayvan"ın Ankara Büyükelçisi Ming-Liang LEE Başkanlığında ilimizi ziyaret edecek olan Türk-Tayvan İş Konseyinin ilimizde gerçekleştireceği programın detaylarını belirlemek amacıyla Vali Orhan DÜZGÜN Başkanlığında toplantı yapıldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun KARATAŞ, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan ŞİMŞEK, Sanayi ve Ticaret Müdürü Hayri CANİK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN"in de katıldığı toplantıda, Türk-Tayvan İş Konseyinin 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde ilimize yapacağı iş gezisi için yapılması gereken hazırlık ve çalışmalar belirlendi. Toplantıda ayrıca, Ordu, Fatsa ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odalarının başkanlarının görüş ve önerileri doğrultusunda hazırlanan program çerçevesinde yapılacak çalışmalar kararlaştırıldı.

14 Kasım 2009 günü ilimize gelecek ve iki gün boyunca kalacak olan Türk-Tayvan İş Konseyine, ilimizi ve ticari ürünlerimizi en iyi şekilde tanıtmak maksadıyla ilimizde yetiştirilen ve üretimi yapılan ürünlerden oluşan stant kurulacak. Ordulu iş adamları ile Tayvan"lı iş adamları ise 14 Kasım 2009 günü akşamı yapılacak iş toplantısında bir araya gelecekler.

Toplantının sonunda bir değerlendirme yapan Vali Orhan DÜZGÜN, “Türk-Tayvan İş Konseyinin 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde ilimize yapacağı iş gezisini, ilimizin ticari hayatına katkı sağlayacak bir fırsat olarak görmekteyiz. Bu nedenle de hem ilimizin en iyi şekilde tanıtımını, hem de ilimizde üretilen başta fındık, bal, kivi gibi tarım ürünlerinin ve sanayi ürünlerinin Tayvan"lı iş adamlarına tanıtımını yapmayı hedeflemekteyiz. Türk-Tayvan İş Konseyinin ilimize yapacağı iş gezisinin, ilimiz açısından faydalı ve verimli geçmesi için gerekli tüm çalışmaları, Milletvekillerimiz, Ordu, Fatsa, Ünye Ticaret ve Sanayi Odalarımız, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğümüz ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde yürüteceğiz. Tayvan heyetinin ilimize yapacağı iş gezisinin ilimiz açısından yararlı olacağına inanıyorum. Bunun için de çaba göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.