Taş'çılar "Eser"e dönüştürüyor

Taş'çılar "Eser"e dönüştürüyor

Ordu Belediyesinin organize ettiği, yapımcılığını Greenart Temsilcisi Aydın ALTINÖZ’ün yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve Ünyetaş’ın katkı sağladığı “Ordu 1.Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu” sanatçıların aralıksız çalışmaları ile de

Taş Heykel Sempozyumunda sanatçılar taşları şekillendirmeye başladı. 

Taş'çılar "Eser"e dönüştürüyor


 


             
                Ordu Belediyesinin organize ettiği, yapımcılığını Greenart Temsilcisi Aydın ALTINÖZ’ün yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve Ünyetaş’ın katkı sağladığı “Ordu 1.Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu”  sanatçıların  aralıksız çalışmaları ile devam ediyor.
                2 Temmuz’da startı verilen sempozyumun 4.gününde toplam 11 sanatçı ellerindeki taşlara yapacakları figürleri aktararak buna göre şekil vermeye başladılar.
                22 Temmuzda tamamlanacak olan sempozyum’da 11 adet 5’er tonluk taş blok üzerinde çalışmalarını sürdüren heykeltıraşlar farklı figürde eserleri ortaya çıkaracaklar. Ordu Belediyesi   Sanatçıların tamamen kendi özgür figürleri ile ortaya çıkaracakları taş heykelleri Ordu’nun sahil kıyı şeridine ayrı ayrı noktalara yerleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.