Tartışılan KATİF Fuarı Açıldı

Tartışılan KATİF Fuarı Açıldı

Geçtiğimiz Hafta larda Ordu Belediyesinin Kiraladığı alandan aldığı kira bedelinden fazla kira bedeli odeyerek stand kiraya aldığı ve Belediyenin zarara uğratıdığı iddiaları tartışılan ve gündeme getirilen KATİF Fuarı geçen gün açıldı.

Geçtiğimiz Hafta larda Ordu Belediyesinin Kiraladığı alandan aldığı kira bedelinden fazla kira bedeli odeyerek stand kiraya aldığı ve belediyenin zarara uğratıdığı iddiaları tartışılan ve gündeme getirilen KATİF Fuarı geçen gün açıldı.
 
Belediye Başkanı Seyit Torun'un bu yılda KATİF adli bu özel fuara Ordu Belediyesi ya da iştirakleri varsa onlar adına ödeme yapıp yapmadıklarının açılklanmasını bekleniyor...
 
Ayrıca OTSO 'nun KATİF Fuarına OTSO olarak katkısının  ne kadar belirlendiğinin açıklanmasının da Oda başkanı Servet Şahin tarafından açıklanması bekleniliyor...
 
Ordu Valiliğinin KATİF Fuarına katkısının Ne amaçla ve ne kadar olduğu ve  bu katkının " Maddimi, manevimi"  olduğuna Vali Düzgün'ün açıklık getirmesini bekliyoruz...
 
 
Tartışılan KATİF Fuarı Açıldı
   
 

13 yıldan bu yana aralıksız yapılan Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı(KATİF)’nın 14’üncüsü dün akşam açıldı.

Vali Vekili İsmail KÜRECİ, Belediye Başkanı Seyit TORUN, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, daire müdürleri katılımıyla açıldı.

14. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı(KATİF), bu yıl 6’ncısı organize edilen Yapı ve Doğalgaz Fuarları 2 ayrı bölüm halinde olmak üzere dün kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Vali Vekili İsmail KÜREC, “Ordu’da, güzel bir faaliyete ev sahipliği yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ordu, turizmde, sosyal ve kültürel faaliyetlerde her zaman ön plana çıkmaya çalışıyor. Ama bugün başka bir konsepte, başka bir alanda, dünyanın en eski mesleği olan ticaret alanındaki bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor. Ege Fuarcılık, Ordu Belediyesinin ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle bu güzel organizasyonu yapmışlar. Ben bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi, fuarı kuran firmamızı, Belediyemizi, Ticaret ve Sanayi Odamızı tebrik ediyorum. Katılımcı firmalarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bir hususu da belirtmek istiyorum. Güzel bir amblemimiz var O2 amblemi. Bu fuarda doğal gaza önem verilmiş. Bu doğalgaz dağıtımının hızlandırılması ve ilimizde yaygın şekilde kullandırılması konusunda da bu fuarın bir katkısı olacağını düşünüyorum. İnşallah onun bir katkısı olur ve kış döneminde O2 amblemimizi korumuş oluruz” dedi.

Fuarın açılışına katılan Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN da yaptığı konuşmada, “ Ordu’da böyle bir fuarı gerçekleştirmek hepimiz için gerçekten çok önemli bir fark, önemli bir kazanç. Burada üretici ve tüketici bir araya geliyor. Ordulu hemşerilerimiz özellikle firmaları çok yakından tanıma fırsatı elde ediyorlar. Ayrıca az önce ziyaretçi sayısını verdiğim gibi bu kadar insanımızın burada bulunması ayrı bir aktivite. Olaya böyle de bakmak lazım. Ordu’da turizm diye ifade ediyorsak, bu da farklı bir turizm konsepti. Mutlaka hepimizin destek olması gereken bir etkinlik, faaliyet. 13 yıldır da Ege Fuarcılık olarak Cem YENER bu fuarı başarıyla sürdürüyor. Artık Türkiye’de bilinen bir noktada Ege Fuarcılık. Ordu’da kurulan fuarlar belki TÜYAP, İzmir Fuarı, belli başlı devam eden fuarlar var ama buradaki düzenlenen fuarda ülkemizdeki yerini aldı artık” dedi.

Bir hafta süreyle açık kalacak olan KATİF 2010 ve Yapı-Doğalgaz 2010 fuarında, bu yıl yapı sektörünün yanında gıda, teknoloji, eğitim, tarım ve hizmet sektörlerinden oluşan firmalar ve ürünlerini bir arada bulunacak.

KATİF 2010 Ordu Fuarı, 29 Haziran – 5 Temmuz 2010 tarihleri arasında her gün 15:00 – 23:00 saatleri arasında gezilebilecek. Fuarın açık kaldığı sürece fuar alanında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

 

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.