Tarım Müdürlüğünden Hibe Açıklaması

Tarım Müdürlüğünden Hibe Açıklaması

Hibe Sözleşmesi ve satın alım işlemine 25 Haziran 2011 tarihine kadar İl Tarım Müdürlüğümüzce onay verilmemektedir. Bu onay verilmeden makine ekipman dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır. Bu nedenle İl Müdürlüğümüzün bilgisi dışında bayilerden makine ekipm

 

Tarım Müdürlüğünden Hibe Açıklaması

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında hibe desteğinden yararlanarak makine ekipman almak üzere müracaat eden çiftçilerimizin başvurularının değerlendirilmesi devam etmektedir.

Makine ekipmanların desteklenmesine dair Tebliğde yapılan değişiklikle değerlendirme süresinin uzatılması ve ödenek artırma çalışmaları devam ettiğinden başvuru sonuçları henüz açıklanmamıştır.

Tebliğde yapılan değişikliğe göre başvuru sonuçları 25 Haziran tarihinde açıklanacaktır. Başvuru sonuçları açıklanmadan bazı bayilerin çiftçilerden para talep ederek makine ekipman dağıtımı yaptığı duyumları alınmaktadır. Çiftçilerimizin mağdur olmaması için İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerinde Hibe Sözleşmesi imzalamadan bayilerden makine ekipman talep etmemeleri ve bayilere ödeme yapmamaları gerekmektedir.

Hibe Sözleşmesi ve satın alım işlemine 25 Haziran 2011 tarihine kadar İl Tarım Müdürlüğümüzce onay verilmemektedir. Bu onay verilmeden makine ekipman dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır. Bu nedenle İl Müdürlüğümüzün bilgisi dışında bayilerden makine ekipman alan çiftçilerimizin mağdur olacağı gibi bayilere de ödeme yapılmayacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.