SGS Haftası başladı

SGS Haftası başladı

Sosyal güvenlik kurumu paydaşlarını tanıtmak, kamuoyunda kurum adına olumlu imaj geliştirmek ve kamuoyunu bilgilendirmek, Sosyal Güvenlik Kurumunun kamuoyundaki etkinliğini artırmak amacıyla, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftas

Sosyal güvenlik kurumu paydaşlarını tanıtmak, kamuoyunda kurum adına olumlu imaj geliştirmek ve kamuoyunu bilgilendirmek, Sosyal Güvenlik Kurumunun kamuoyundaki etkinliğini artırmak amacıyla, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” kutlama etkinlikleri başladı.

Bugün, Sosyal Güvenlik Haftasının başlaması nedeniyle SGK İl Müdürü Ahmet ERDOĞAN ve SGK Ordu İl Müdürlüğü yöneticileri, Atatürk Anıtına çelenk koyarak, saygı duruşundu bulundu.

17938Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından SGK İl Müdürü Ahmet EROĞAN ve kurum yöneticilerinden oluşan heyet Vali Vekili İsmail KÜRECİ’yi Makamında ziyaret etti.

Vali Vekili İsmail KÜRECİ, SGK İl Müdürü Ahmet ERDOĞAN ve kurum yöneticilerinin kabulünde yaptığı açıklamada, “Sosyal Güvenlik Kurumu, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı’nın birleşmesiyle birlikte ülkemizin önemli bir kuruluşu haline geldi. Tüm insanlarımızı ilgilendiren bir kuruluş haline geldi. Bu nedenle toplumun her kesimi ile muhatap bir kuruluş. Bu hizmeti etkin bir şekilde yürütebilmesi açısından yeterli güce ulaşması lazım. Sosyal Güvenlik Kurumunun, batı ülkelerinde olduğu gibi güçlü bir kuruluş haline gelmesi en temel dileğimizdir. Bu duygularla Sosyal Güvenlik Haftanızı kutluyorum” dedi.

SGK İl Müdürü Ahmet ERDOĞAN da, Sosyal Güvenlik haftasının başlaması nedeniyle Vali Vekili İsmail KÜRECİ’ye bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu: “İçinde 16 Mayıs’ın bulunduğu haftalar, sosyal güvenlik bilincini geliştirmek amacıyla ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Bildiğiniz gibi sosyal güvenlik bilinci derken de sosyal güvenlik kavramı, sosyal güvenlik kurumu ve sosyal güvenlik mevzuatının vatandaşlarımıza ve devletimize yüklediği görevler içermekte. Bizde bu hafta dolayısıyla öncelikle sizi ziyaret etmek istedik. Hafta içinde de değişik etkinliklerimiz olacak. Bunlar içinde kurumumuza düzenli ve en yüksek prim ödeyen işverenlere şükran ve teşekkür plaketi verilmesi, Gölköy Sosyal Güvenlik Merkezinin hizmete açılması, hafta dolayısıyla düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller vereceğiz. Bu şekilde haftamızı kutlayacağız” dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.