OSMMM Odası ZiyaretleriTamamladı

OSMMM Odası ZiyaretleriTamamladı

Korgan ilçesinden ayrılan Oda Başkanı ve beraberindekiler Aybastı`da bulunan meslek mensuplarına bürolarında ziyaretlerde bulundular. Aybastı ilçesinde S.Muh.Mehmet Yumbul, SMMM Vural Yılmaz, SMMM Hasan Ergül ve Stajyer Hüseyin İnanır` ziyaret edildi. Ayb

 

20 Temmuz 2011 tarihinde, Ordu SMMM Odası adına, Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Sekreteri Bahadır Baş, Oda Saymanı Mustafa Çörtük, Oda Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu Üyesi Mustafa Yıldız dan oluşan ekip Korgan ve Aybastı`da Büro ziyaretlerinde bulundular. 

Ordu SMMM Odası  İlçe Ziyaretlerini Tamamladı    

Aybastı Ziyaret.JPGKorgan ilçesinde, S.M. Kazım Mendil, SMMM. İbrahim Ballıoğlu ile S.M. Sevim Özgül ve Stajyeri İsmail Şener bürolarında ziyaret edildi. Meslek Mensuplarının istekleri ve sorunları dinlendi. Melek mensupları; yapılan bu ziyaretlerden ötürü çok memnun olduklarını, uzun zamandan bu yana ilk defa bu tür ziyaretlerin yapıldığını ve bunun her yıl tekrarlanmasını istediklerini söylediler. Ayrıca mesleki sorunlar içerisinde tahsilat sorunun çok olduğunu ancak ilçelerinde haksız rekabet sorunun ise pek yaşanmadığını söylediler.     

 

Korgan`da yapılan bu ziyaretlerin ardından, meslek mensupları ile birlikte Korgan Malmüdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulunuldu. Korgan Malmüdürlüğünde meslek mensuplarını, Malmüdürü V. Ali Güler karşıladı. Yapılan bu ziyaretlerden ötürü memnun olduklarını ve meslek mensupları ile Malmüdürlüğü arasındaki bağın devamlılığı açısından önemli olduğunu ve ilçelerindeki meslek mensuplarından memnun olduklarını söylediler.     

Korgan Ziyaret.JPGKorgan ilçesinden ayrılan Oda Başkanı ve beraberindekiler Aybastı`da bulunan meslek mensuplarına bürolarında ziyaretlerde bulundular. Aybastı ilçesinde S.Muh.Mehmet Yumbul, SMMM Vural Yılmaz, SMMM Hasan Ergül ve Stajyer Hüseyin İnanır` ziyaret edildi. Aybastı`daki meslek mensupları tarafından da misafirler aynı duygu ve düşüncelerle karşılandı. Meslek mensuplarının dilekleri ve görüşlerini dinleyen Oda Başkanı, Ertuğrul Yüksel şöyle konuştu: “Her şeyden önce Korgan ve Aybastılılar böylesine güzel bir doğa güzelliğine sahip oldukları için şanslılar. Ayrıca meslek mensupları da bu doğa güzelliğinin içinde çalıştıkları için stresten uzak kalmakta bir adım daha ilerdeler. Daha önce diğer ilçelerde bulunan meslek mensuplarına ziyaretlerde bulunmuştuk. Bugünde Aybastı ve Korgan ilçelerinde bulunan meslek mensuplarına ziyaretlerde bulunarak ilçe ziyaretlerinin bu yılki bölümünü tamamlamış olduk. Ancak bu bir son değil. Nasıl ki istekler, dilekler, problemler her zaman varsa bizimde bu ziyaretlerimiz her zaman devam edecektir. Bugün yaptığımız bu ziyaretler ile ilçe ziyaretleri aslında bitmedi. Biz gördük ki yapılan bu ziyaretler ile meslek mensuplarının belki çok uzun bir süre sonra söyleyebileceği istek ve dileklerine kısa zamanda dinleyebiliyoruz. Bunlara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz. Ve biz gördük ki yapılan bu ziyaretler önemli bir ihtiyacı tamamladı. Çünkü biz oda olarak meslek mensuplarını temsil edebilmemiz için ilk önce onların dileklerini, sorunlarını, isteklerini de bilmemiz gerekir. Bunları bilmemiz halinde, temsil etmemiz çok daha sağlam temeller üzerine oturur.”dedi.      

Aybastı ilçesinde yapılan ziyaretler Perşembe Yaylasında yenilen yemeğin ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.