Orduspor da hazırlıklar son sürat

Orduspor da hazırlıklar son sürat

Bank Asya 1. Lig'de liderle arasında 7 puan fark kalan Orduspor, bu hafta sonu kendi sevinde ağırlayacağı Samsunspor karşılaşamasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

   Bank Asya 1. Lig'de liderle arasında 7 puan fark kalan Orduspor, bu hafta sonu kendi sevinde ağırlayacağı Samsunspor karşılaşamasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

  Karadeniz derbisi öncesinde, futbolcuları düzenli bir antremana sokan Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, mor beyazlı takıma geldiği günden beri iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Ben takımın başına geleli daha 3 hafta oldu. Bu 3 haftalık sürede de iyi bir çıkış yakaladık. Bu iyi çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.

Ama Samsun'u da yabana atmamak lazım. 7-5 lik bir mağlubiyetlik var ilk yarıda ama inşallah kazanan taraf da biz oluruz. Çok tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu bir takım.

Geçen hafta da kendi evinde 3-0 yenildiler, ama oyunun son bölümlerinde yedikleri 2 golün ardından, artık maç gitti diye düşünüp, oyun disiplininden koptukları için net bir mağlubiyet aldılar.

 Her zaman bu tip maçlar zor ve tehlikelidir. Sahada oynamadan kazanılmıyor ve bizde bunun bilincindeyiz. İnşallah ideal bir 11'le Samsunspor maçına çıkarız" dedi.

Geldiği günden bugüne kadar ideal kadroyla antreman veya maça çıkamadığını söyleyen Kartal, "Her hafta sakat veya cezalı oyuncular oluyor. Bundan önceki dönemlerde sarı kart sınırında olan oyuncularımız var ama bunlar bahane değil. 11 kişi çıkacak ve en iyisini oynayacak.

Sahada da kazanma iradesini ortaya koyan bir Orduspor olarak çıkacağız ve kazanacağız" dedi.

Orduspor'u son haftalarda sevindiren isimlerinden biri olan Emre ve Cafercan da, Samsunspor maçından umutlu olduklarını söyledi.Emre Aygün, "Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık.

 Henüz kaybımız olmadı bunu da sürdürmek istiyoruz. 7-5'lik skor da var ama yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. 7-5'in de ayrı bir anısı var onun da hesabını kesmek istiyoruz bu maçta" derken, Cefarcan Aksu da, "Samsunspor alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Bizde yukarılara tırmanmak istiyoruz. Çok zor bir maç olacak. İnşallah gol atarsak, ben de gol atarsam kazanacağız ama tabi galip gelmek önemli olan" dedi. Mor beyazlı ekibe de taraftarlar da zaman zaman tatlı ikramlarıyla moral vererek, Samsun maçından galibiyet beklediklerini istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.