Ordu Yağ Resmen ALTAŞ'ta

Ordu Yağ Resmen ALTAŞ'ta

Ordu Yağ Sanayide normalde 100 kişi; en fazla 125 kişi ile birlikte çalışabilir. Küçük bir şehirde yaşıyoruz. İnsanlar işsizlikten dert yanıyor. Ancak hiçbir işçiye kıyamadık ve tamamını yeniden işe aldık. 225 işçi ile yolumuza devam edeceğiz. Herkes rah

OrduKent Gazetesi olarak Görüşlerine başvurduğumuz Ordulular  Ordu Yağ'ın Çöküş nedeni olarak Yaşar Pamuk'u  işaret ettiler.

"En çok İşçi Yaşar Pamuk Döneminde Alındı" ve en çok "sözde yatırım" Yaşar bey döneminde yapıldı  diyen konunun ilgilileri "120 civarındaki İşçi sayısının 200 lerin üstüne " Yaşar Pamuk zamanında  yükseldiğini eklediler.

"20 Trilyon civarında harcama, yatırım yaparak fabrikanın işletme sermayesi ve diğer kaynaklarını" yatırım adı altında basıretsiz kullanan Yaşar Pamuk'un da bu batış ve satışta yeri var. "Zamanında Ordu Yağ adina "başarı plaketleri alan Yaşar Pamuk ve ekibi, Yaptıkları yatırım parası fiyatına fabrikayi satmalarının cevabını verdikleri açıklamayı bekliyoruz" dediler

ORDU YAĞ RESMEN ALTAŞ'TA

Fiskobirlik Genel Müdürü Mehmet Sargın ile Atlaş Yönetim Kurulu Başkanı Namık Atlaş arasında "Ordu Yağ Sanayi"nin Atlaş Grubuna devri protokolü"  imzalandı

Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş, " Bir çok fabrika 60-80 kişi ile çalışıyor. Ordu Yağ Sanayide normalde 100 kişi; en fazla 125 kişi ile birlikte çalışabilir. Küçük bir şehirde yaşıyoruz. İnsanlar işsizlikten dert yanıyor. Ancak hiçbir işçiye kıyamadık ve tamamını yeniden işe aldık. 225 işçi ile yolumuza devam edeceğiz. Herkes rahat olsun, kimseyi işten çıkarmıyoruz" dedi.

YENİ PROJELER VAR

Firma olarak yeni hedefleri olduklarını belirten Atlaş,”"Konyada çok cazip fiyat ve imkanlarla çok büyük alanlara sahip organize sanayi bölgeleri bulunuyor.

Üstelik alt yapısı yapılmış haliyle devlet müteşebbise sunuyor.

Bizde Orduda arazi bulamayınca Konyaya gitmeye karar verdik. Biz arazi ararken Ordu Yağ Sanayinin satışı gündeme geldi ve bizde para ve yatırım Orduda olsun diye müşteri olduk.

4 ay önce başlayan bu süreçte bir gazetede satış ilanı çıktı, kimse talip olmadı. İkincisinde de ihaleye giren olmayınca pazarlık usulüyle biz aldık. Tüm olay budur. Fabrikanın her noktasına elden geçirilecek.

Deniz kenarındaki kayalardan nizamiye girişine kadar her yer elden geçirilerek çağdaş hale getireceğiz.

Üretim alanımızı genişleteceğiz.

Uzun vadede dünyada yağ yapılan her türlü maddeden yağ yapmak istiyoruz.

Bölgemizde fındık konusunda büyük sıkıntılar var ve fındığın sökülmesi isteniyor. Biz ise tam tersine fındığın dikilmesini istiyoruz.

Fındığa katma değer sağlamak için özellikle fındık yağı üzerinde durarak, ulusal reklâmlara çıkarak dünyanın her yerine fındık yağı satmak istiyoruz. Özellikle Çotanak fındık yağının dünyanın her yerinde alınabilir, yenilebilir bir ürün olmasını istiyoruz.

Sabun fabrikasını yeniden çok hızlı bir şekilde faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz.

Yağ yapımından sonra ortaya çıkan posalar için ayrı bir yem fabrikası daha yapmayı planlıyoruz. Ayrıca bölgemizde güçlü olan bal sektörü için bir bal fabrikası kurmak istiyoruz.

Çikolata bizim en büyük hayalimiz.

Dünya markası olan bir çikolata fabrikası yapmak en büyük hedefimiz.

Alt yapısını oluşturduğumuz kesinlikle çikolata üretmek istiyoruz.

Uzun vadede, Karadeniz-Akdenizi birbirine bağlayan yolun tamamlanmasıyla Ordu limanını biz yapmak istiyoruz” dedi.(Ordugazete)

Ordu Yağ Kadrosunu Yaşar Pamuk şişirdi.

OrduKent Gazetesi olarak Görüşlerine başvurduğumuz Ordulular  Ordu Yağ'ın Çöküş nedeni olarak Yaşar Pamuk'u  işaret ettiler.

"En çok İşçi Yaşar Pamuk Döneminde Alındı" ve en çok "sözde yatırım Yaşar bey döneminde yapıldı " diyen konunun ilgilileri

"20 Trilyon civarında yatırım yaparak fabrikanın işletme sermayesi ve diğer kaynaklarını" yatırım adı altında basıretsiz kullanan Yaşar Pamuk'un da bu batış ve satışta yeri var.

"Zamanında Ordu Yağ adina "başarı plaketleri alan Yaşar Pamuk ve ekibi Yaptıkları yatırım parası fiyatına fabrikayi satmalarının cevabını verdikleri açıklamayı bekliyoruz" dediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum