Ordu SMMM'den varlık barışı semineri

Ordu SMMM'den varlık barışı semineri

Dünyayı saran global ekonomik kriz ülkemizi de derinden etkilemektedir. Adeta insanların çaresizlik içinde akıl sağlığının bozulduğu...

ORDU SMMM ODASINDAN VARLIK BARIŞI SEMİNERİ

“5811 Sayılı Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Kanunu” ile ilgili olarak Samsun Gelir İdaresi Başkanlığı ve Ordu SMMM Odasının ortaklaşa düzenleyeceği seminer 11.Şubat 2009 tarihinde saat 14:00 daOrdu SMMM Odası toplantı salonunda Yeni Mah. Karadeniz Cad. No:2/1 (Otogar bitişiği) yapılacaktır.

Dünyayı saran global ekonomik kriz ülkemizi de derinden etkilemektedir. Adeta insanların çaresizlik içinde akıl sağlığının bozulduğu, boşanmaların arttığı ve de kiralık işyerlerinin yarı fiyatına kiracı bulamadığı bir dönemi yaşıyoruz.

Bu ekonomik krizin ülkemizi teğet geçemeyeceği, teğetin geometri hocalarının yorumu olduğu, biz mali müşavirler ve ekonomistlerin yorumu ise bu krizin orta ve dar gelirliyi burkarak delip geçtiğidir.

Bu anlamda bu derin ekonomik krizden kurtulmak için bir takım tedbirler alınmak istenmektedir. Bunlardan bir tanesi de 13.11.2008 tarihinde yayınlanan 5811 sayılı Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Kanunudur. Bu kanunun iyi tanıtılmadığı, bu kanun ile ilgili olarak kamuoyunun yeterince bilgilendirilmediği görülmektedir.

Bu anlamda Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak 02 Mart 2009 tarihinde başvuru süresi bitecek olan “5811 sayılı Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Kanunu” ile ilgili olarak Samsun Gelir İdaresi Başkanlığı ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz seminere konu ile ilgili herkes davetlidir.

Seminer, 11.Şubat 2009 tarihinde saat 14:00 da Ordu SMMM Odası toplantı salonunda Yeni Mah. Karadeniz Cad. No:2/1 (Otogarın bitişiği) yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.