Noter kurası ile Oto galericiler sitesinde bulunan 62 adet oto galeri sahiplerini buldu.

Noter kurası ile Oto galericiler sitesinde bulunan 62 adet oto galeri sahiplerini buldu.

Açılış için gün sayan sektörel ticaret merkezi, hem Oto galericilerin daha nezih ve çağın şartlarına uygun bir ortamda ticaret yapmalarını sağlayacak hem de daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari bir pazar olacak. Vatandaşlara da çok alternatifli,

62 ADET OTO GALERİ NOTER KURASI İLE SAHİPLERİNİ BULDU

Altınordu’yu ikinci el oto ticaretinin bölgesindeki çekim ve cazibe merkezi yapacak “Altınordu Belediyesi Oto galericiler Sitesi” inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Altınordu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen noter kurası ile Oto galericiler sitesinde bulunan 62 adet oto galeri sahiplerini buldu.

Altınordu Karacaömer mahallesinde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen oto galericiler sitesi, vatandaşların tüm ihtiyaçlarını aynı yerde karşılayabilecekleri açık alışveriş merkezi konseptinde.

haber-2.jpgAÇIK AVM KONSEPTİNDE VE TÜM İHTİYAÇLAR AYNI YERDE KARŞILANACAK

Oto Galericiler Sitesinde; 62 adet oto galeri, idari bina, 9 Bin 235 metrekare kapalı alan, 2 bin 600 metrekare yeşil alan ve 3 bin 800 metrekare açık otopark bulunuyor. Noter, oto ekspertiz, oto yıkama, kafe, market gibi sosyal yaşam alanları da yer alan merkez sadece Ordu’ya Altınordu’ya değil tüm bölgeye de hizmet verecek.

Açılış için gün sayan sektörel ticaret merkezi, hem Oto galericilerin daha nezih ve çağın şartlarına uygun bir ortamda ticaret yapmalarını sağlayacak hem de daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari bir pazar olacak. Vatandaşlara da çok alternatifli, marka ve fiyat seçeneklerini bir arada sunacak merkez ikinci el otomotiv ticaretinde Altınordu’ya önemli bir üstünlük ve avantaj sağlayacak.

haber-1.jpgBAŞKAN AŞKIN TÖREN “BU SEKTÖREL TİCARET MERKEZİMİZ OTO GALERİCİLER SİTESİ ŞEHRİMİZE DEĞER, ESNAFIMIZIN KAZANCINA BEREKET KATACAK”

Oto Galericiler sitesinin modern şehirleşmeye ve sektörel merkezler oluşturma çalışmalarına da güzel bir örnek olacağını ifade eden Başkan Tören, “Oto Galericiler sitemizde esnafımız ile tüketiciyi buluşturuyoruz. Burası esnafımızın kazancına değer katacak ve hemşehrilerimize de güvenli alışveriş imkânı sunacak aynı zamanda ilçemizin ticari kapasitesine de katkı sağlayacaktır. Şehrimize değer, esnafımızın kazancına bereket katacak “Oto Galericiler Sitesi’ Ordu’muza, Altınordu’muza hayırlı olsun” diye konuştu.

İş yerlerine kavuşan oto galericiler hizmetleri ve hayata geçen proje için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

haber-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.