Necdet Gürsoy UFK Başkanı

Necdet Gürsoy UFK Başkanı

Toplantıda UFK'nın yönetim kurulu başkanlığına Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy seçildi. Gürsoy başkanlığındaki yönetim kurulunda Onur Şahin Başkan Yardımcısı, Poyraz&Poyraz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Poyraz Muhasip Üye olarak görev alırken,

 

Ulusal Fındık Konseyi(UFK) Başkanlığı'na Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy seçildi

Ulusal Fındık Konseyi(UFK); üretici, fındık ticareti yapan tüccar, sanayici ve bunların oluşturdukları birlik, dernek, kooperatif, üretici birlikleri, fındık ile ilgili araştırma eğitim kurumları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya getirilerek güçlü ve sözü geçen bir tüzel kişilik oluşturulması amacıyla 2007 yılında kurulmuştu.

Gürsoy, UFK Başkanı

UFK'nın Ordu Ticaret Borsası binasında yönetim, denetleme, araştırma ve danışma kurulları belirlendi. 

Toplantıda UFK'nın yönetim kurulu başkanlığına Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy seçildi. Gürsoy başkanlığındaki yönetim kurulunda Onur Şahin Başkan Yardımcısı, Poyraz&Poyraz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Poyraz Muhasip Üye olarak görev alırken, Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, Türk Gıda İşverenleri Sendikası Başkanı Necdet Buzbaş, Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran, Nuteks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Gören ve Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Sebahattin Aslantürk üye olarak yer aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.