Mali Müşavirler Yemekte Buluştular

Mali Müşavirler Yemekte Buluştular

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 26.12.2010 Tarihinde Aktaşlar Durugöl Restraunt da, Ordu Merkezde bulunan meslek mensupları için birlik beraberlik dayanışma kahvaltısı düzenledi. Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Kurucu Oda Başkanı Orhan Ümit Fe

 

MALİ MÜŞAVİRLER SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTULAR

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 26.12.2010 Tarihinde Aktaşlar Durugöl Restraunt da, Ordu Merkezde bulunan meslek mensupları için birlik beraberlik dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Kurucu Oda Başkanı Orhan Ümit Felek, DSP İl Başkanı ve Meslek Mensubu Turgay Altunışık, Oda Sekreteri Bahadır Baş, Oda Disiplin Kurulu Başkanı Ercan Kır, Denetleme Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Ahmet Sayan, Basın Yayın Komisyonu Başkanı Tuğrul Odabaş, Mesleki Mevzuat ve Araştırma Komisyonu Başkanı Sedat Özel, Sosyal ve Kültürel İşler Komisyon Başkanı Tuncay Uzuncakmak, Bağımlı Çalışanlar Komisyonu Başkanı Gençağa Bayram ve Meslek Mensupları ve ailelerinin katıldığı yemeğe ilgi çok fazlaydı.

18414

Sabah 09.00 da başlayan kahvaltıda kısa bir hoş geldin konuşması yapan Oda Başkanı  Ertuğrul Yüksel şu hususlara değindi.

“Yorgunluğu ile üzüntüsü ile sevinç ile yaşadığımız 2010 yılının son günlerini birlikte geçiriyoruz. Meslektaşlarımızın 2010 yılı yorgunluklarını bir nebze olsun atabilmeleri için sabah kahvaltısı organizasyonu düzenledik. Göstermiş olduğunuz ilgiden ve sizleri burada görmekten mutluluk duymaktayım.

Dayanışma, paylaşma duyguları ile meslektaşlarımızın birbirini tanıyıp, bir birlerine daha fazla saygı duymalarını, daha fazla sevmelerini, bir birlerinin hak ve hukuklarına daha fazla saygı göstermelerini umut ediyorum.

Bu tür etkinlikler, mesleki faaliyetlerimize devam ederken, sosyal yaşamımızın kalitesinin yükselmesi ile birlikte iş verimliliğimizi de artacağı bir gerçektir.

Hepinizin yeni yılını  şimdiden kutluyor, Hepinize sağlıklı mutlu yıllar diliyorum”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.