LİSANSLI DEPOCULUK VE ÜRÜN İHTİSAS BORSASI

LİSANSLI DEPOCULUK VE ÜRÜN İHTİSAS BORSASI

Piyasanın sürekliliğini sağlayabilmek için mutlaka uzun vadeli kalıcı politikaların bugünden oluşturulması gerektiğini kaydeden Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu,” Kalıcı politikaların bugünden itibaren oluşturulması g

LİSANSLI DEPOCULUK VE ÜRÜN İHTİSAS BORSASI

Piyasanın sürekliliğini sağlayabilmek için mutlaka uzun vadeli kalıcı politikaların bugünden oluşturulması gerektiğini kaydeden Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu,” Kalıcı politikaların bugünden itibaren oluşturulması gerekir. Piyasanın sürekliliğini sağlayabilmek için mutlaka uzun vadeli ama kalıcı politikaların şimdiden oluşturulması gerekiyor.Bunun için Lisanslı Depoculuk ve ürün İhtisas borsasının bir an önce faaliyete geçmesi gerekir” uyarısında bulundu.

UFK Başkanı Nurettin Karslıoğlu, serbest piyasada anormal oluşabilecek, düşüş ve yükselişlere müdahale edebilecek bir kurumun aktif olarak hazır olması gerektiğini ve gerektiğinde anında müdahale etmesi gerektiğini hatırlatarak”Aksi taktirde bu yıl üreticinin üretim yönünden üzgün, fiyat yönünden güler gibi görünsede, ürünün fazla olduğu dönemde mağduriyetler had safhaya çıkacaktır. Bunun için şimdiden önlem almak gerekir” dedi.

Tarım Bakanlığı"nın uygulamaya koyduğu Serbest Piyasa Stratejisinin altında zaten istikrar yattığını kaydeden UFK Başkanı Karslıoğlu “Bundan dolayı bakanlık bu koşulları sağlayacak alt yapıyı bir an önce aktif hale getirmelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.