KARADENİZ  BİLGİ ALIŞ VERİŞ TOPLANTISI

KARADENİZ BİLGİ ALIŞ VERİŞ TOPLANTISI

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca 2000 yılından buyana Araştırmacı-Yayımcı-Çiftçi bağının güçlendirilmesi amacıyla 3 ayda bir İl Müdürlüklerinde 4 ayda birde bölge illerinin katılımı ile bölgesel düzeyde “Bilgi Alış Veriş Toplantıları (BAV)” düzenlenmektedi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca 2000 yılından buyana Araştırmacı-Yayımcı-Çiftçi bağının güçlendirilmesi amacıyla 3 ayda bir İl Müdürlüklerinde 4 ayda birde bölge illerinin katılımı ile bölgesel düzeyde “Bilgi Alış Veriş Toplantıları (BAV)” düzenlenmektedir.

Yine bu kapsamda bölge illerinin sorunlarının paylaşılması, ortak çözümler üretilebilmesi amacıyla 2 yıldır Doğu, Orta ve Batı Karadeniz illerinin İl Müdürlükleri ve araştırma enstitülerinin de katılımı ile Karadeniz Bölgesi Bilgi Alış Veriş Toplantıları düzenlenmektedir.

KARADENİZ BÖLGESİ BİLGİ ALIŞ VERİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2010 yılının ilk Karadeniz Bölgesi Bilgi Alış Veriş Toplantısı ise 6-7 Mayıs 2010 tarihlerinde İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Doğu, Orta ve Batı Karadeniz Bölgelerinden 11 İl Tarım Müdürlüğü, bölgede faaliyet gösteren 7 Araştırma Enstitüsü ile Ordu Üniversitesi katılmıştır.

Toplantıda İl Müdürlüklerince dönem içerisinde yaptıkları çalışmalar ve bu çalışmalar sırasına karşılaştıkları problemlerle ilgili sunumlar yapılmıştır. Araştırma enstitüleri ise yürüttükleri projelerin ilerleyişi ve tamamlanan projelerin sonuçları hakkında bilgiler sunmuşlar, ayrıca İl Müdürlüklerinden aktarılan sorunlarınla ilgili görüşlerini iletmişlerdir.

İki gün süren toplantı sonucunda katılımcıların görüş ve önerileri alınarak toplantı sonuçlandırılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.