Hemserimiz Volkan Demir'den Yeni TTK

Hemserimiz Volkan Demir'den Yeni TTK

Doç. Dr. Volkan Demir, 1 Temmuz 2012’de yürürlüğe girerek ticaret hayatını kökten değiştirecek yeni TTK’nın finansal sisteme etkileri ve uyum sürecinde KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıracak detaylar hakkında Garanti TV ve Facebook üzerinden bilgiler verdi.

 

 

 

Garanti Bankası'nın, yeni Türk Ticaret Kanunu (TTK) hakkında bilgi sunmak amacıyla, Facebook.com/Garanti adresinde düzenlediği canlı yayınlar, KOBİ'lerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 

Doç. Dr. Volkan DEMİR  Yeni Türk Ticaret Kanununu Anlattı

Garanti Bankası; yeni Türk Ticaret Kanunu’nun KOBİ’lere etkilerini, hemşerimiz Doç. Dr. Volkan DEMİR in katkılarıyla kamuoyuna aktardı.

Garanti Bankasının, Küçük ve Orta Boy İşletmelerin (KOBİ) yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili tüm sorularına yanıt bulmak amaçlı hazırladığı çalışmaya ilimizin yetiştirdiği değerli akademisyen Galatasaray Üniversitesi'nden Doç. Dr.Volkan Demir katkı verdi. Doç. Dr. Volkan Demir, 1 Temmuz 2012’de yürürlüğe girerek ticaret hayatını kökten değiştirecek yeni TTK’nın finansal sisteme etkileri ve uyum sürecinde KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıracak detaylar hakkında Garanti TV ve Facebook üzerinden bilgiler verdi. Birer saatlik 2 bölüm şeklinde yapılan toplantılar toplamda 8.000'in üzerinde izleyici sayısına ulaştı ve Facebook üzerinden 150'nin üzerinde soru aldı. Toplantıların ilki 17 Ağustos ikincisi ise 24 Ağustos tarihinde gerçekleştirildi.

19744

Doç. Dr. Volkan Demir aynı zamanda, Ordu SMMM Odasında da çeşitli zamanlarda, dönem sonu işlemleri, enflasyon düzeltmesi ve TTK konularında seminerler verdi. Ordu SMMM Odası eğitim çalışmalarını her zaman destekleyen Doç.Dr. Volkan Demir son olarak Ordu SMMM Odası için KOBİ’ ler de TTK ve Muhasebe Standartları Ek Kitabı hazırlığındadır.

Doç. Dr. Volkan DEMİR’İN Özgeçmişi;

Öğrenim Hayatı:

1975 Ordu doğumludur. Marmara Üniversitesi İİBF Fakültesi İktisat Bölümü mezunu. Yüksek Lisans ve Doktorasını Marmara Üniversitesi Muhasebe Finansman Anabilim Dalında yaptı.

Çalışma Hayatı:

1992-1998 yılları arasında özel sektörde çalışmış, 1998-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak görev yapmıştır.

2004 yılından bu yana Galatasaray Üniversitesi Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

2004 yılında Üniversite Stendhal- Grenoble 3- Grenoble / France ve 2007 yılında da Adelphi University-New York/USA da araştırmalarda bulunmuştur.

2008-2010 döneminde Tesmer İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

6 adet kitap ile birçok makale ve tebliği bulunmaktadır ve İngilizce bilmektedir.

Volkan Demir Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.