Giresun Günlerinde TMO'da vardı

Giresun Günlerinde TMO'da vardı

İstanbul Feshane’de, Giresun Dernekleri Birliği’nce 28–30 Mart 2008 tarihleri arasında yapılan “2. Giresun Günleri” adlı etkinlikte, Kurumumuz tarafından düzenlenen stantta bütün faaliyetlerimiz ve özellikle Karadeniz Bölgesine yönelik olarak fındık konus

TMOnun sitesinden yapılan tanıtım açıklamasına göre; İstanbul Feshane"de, Giresun Dernekleri Birliği"nce 28–30 Mart 2008 tarihleri arasında yapılan “2. Giresun Günleri” adlı etkinlikte, Kurumumuz TMO tarafından düzenlenen stantta bütün faaliyetlerimiz ve özellikle Karadeniz Bölgesine yönelik olarak fındık konusundaki çalışmalarımız tanıtıldı.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan"ın açılış konuşmasını yaptığı “2. Giresun Günleri”ne, Genel Müdürümüz Sayın İsmail Kemaloğlu da katılarak, etkinlikte yer alan kuruluşların temsilcileriyle görüşmelerde bulundu.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kalabalık bir topluluğa seslendiği konuşmasında, hemşehri derneklerinin dayanışma ruhu açısından önemli olduğunu belirtti. Giresun"un değerlerinin başında fındığın geldiğini ve söz konusu alanda TMO"nun başarılı çalışmalar yaptığını vurgulayarak "Coğrafyanın zorluğu, göçü zorunlu kılmıştır ve insanlarımız burada hayatlarında yeni bir başlangıç yapmıştır. Diyorum ki, Teşvik Yasası'ndan istifade edin ve Giresun'da yatırım yapın. Giresunlular burada yatırım yapmalı. Sosyal sorumluluk projeleri çok önemli, arkadaşlarımızın gayretlerini biliyorum ama daha fazlasını bekliyorum” dedi. Sayın Başbakan"a Giresun Valisi Mustafa Taşkesen tarafından plaket sunuldu.

Etkinlikte gerçekleştirilen fındık konulu panelde, Kurumumuzun fındıkla ilgili çalışmaları ile bu alanda yaşanan süreç anlatıldı.

Faaliyetlerimizin tanıtılmasının yanı sıra, fındığın da ikram edildiği TMO standımıza büyük ilgi gösteren Giresunluların üç gün boyunca eksilmeden süren coşkuları etkileyiciydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.