FATSALI MALİ MÜŞAVİRLER SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

FATSALI MALİ MÜŞAVİRLER SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

Fatsa ve Kumru da bulunan oda üyeleri ve ailelerinin katıldığı sabah kahvaltısı 30.10.2011 Tarihinde saat 10.00 da Fatsa Belediye Camlık Tesislerinde yapıldı. Katılımın yüksek olduğu kahvaltıya, meslek mensupları, eşleri ve çocukları ile birlikte katıld

 

FATSALI MALİ MÜŞAVİRLER SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU 

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Fatsa’da, Meslek Mensuplarının katıldığı, Birlik Beraberlik dayanışma kahvaltısı düzenledi.Fatsa ve Kumru da bulunan oda üyeleri ve ailelerinin katıldığı sabah kahvaltısı 30.10.2011 Tarihinde saat 10.00 da Fatsa Belediye Camlık Tesislerinde yapıldı.

Katılımın yüksek olduğu kahvaltıya, meslek mensupları, eşleri ve çocukları ile birlikte katıldı. Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Konuşmasında şu hususlara değindi. “Çok değerli meslektaşlarımız ve onların çok değerli aileleri sabah kahvaltısına göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle, dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı idi. Cumhuriyet Bayramınızı kutluyoruz. Ayrıca Van’daki depremde ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ve yine şehitlerimize de Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz dedi.Konuşmasının devamında. “Bizler bu kahvaltılar ile meslektaşlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, meslektaşlar arasındaki dayanışmayı pekiştirmek için bir aradayız. Fatsa ilçemizde gerçekten meslek mensuplarının bir birleri ile olan ilişkileri ve oda ile olan ilişkileri hep bir çizginin üzerinde olmuştur. Fatsa ilçemiz, mesleki sorunların çok az olduğu bir ilçemizdir. Sizlere bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Elbette herkes evinde de kahvaltı yapabilir, belki burada ki imkanlardan çok daha iyisine sahip olabilir. Ancak asıl önemli olan bizim burada bir arada olmamız ve ailelerimiz ile birlikte bu anı geçirmemizdir. Bu duygularla hepinize afiyet olsun diliyorum” dedi.

10.00 da başlayan kahvaltı 12:00 da son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.