Fatsa Müdürü Mükellefi ziyarette

Fatsa Müdürü Mükellefi ziyarette

Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Durmuş Altuntaş, 'Vergi Haftası' nedeniyle 2007 yılı kurumlar vergisi rekortmeni Çınar Tıp Merkezi'ni ziyaret etti. Özel Çınar Tıp Merkezi Başhekimi Opr. Dr. Nejat Kırıcı, Vergi Dairesi Müdürü Durmuş Altuntaş'a ziyaretinden dola

Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Durmuş Altuntaş, 'Vergi Haftası' nedeniyle 2007 yılı kurumlar vergisi rekortmeni Çınar Tıp Merkezi'ni ziyaret etti.

Özel Çınar Tıp Merkezi Başhekimi Opr. Dr. Nejat Kırıcı, Vergi Dairesi Müdürü Durmuş Altuntaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kırıcı, tartışılmaz milli manevi değerlerin dışında en büyük vatanseverlik ölçütlerinden birisinin vergi olduğunu belirterek, "Kurulduğumuz tarihten bu yana sürekli artan hasta memnuniyeti ve talep bizi onurlandırmaktadır.

 Bugün 2 bin metrekare kapalı alanda Dereüstü Caddesi'nde Çınar Tıp Merkezi olarak pek çok yeni bölümler açmanın sevincini yaşıyoruz.

Fizik tedavi, kardiyoloji servisi, nöroloji servisi ve tüm teknik donanımlarımızla halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Hizmette güvenilir olmak ve kalitede öncü olmak temel hedefimizdir. Devletimize ödediğimiz vergide de Fatsa birincisi olmak bizim için önemli bir şeref madalyasıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.