E-ticaret dünyası ODTܒde

E-ticaret dünyası ODTܒde

ODTܒde yapılacak Ticari Teknolojiler Kongresi’08, e-ticaret dünyasındaki en son gelişmeler ele alınacak

Technology For Trade"08 kongresi ve fuarı TFT"08, Ticaret için Teknoloji kongresi ve fuarı olarak, 23 Mayıs"ta Orta Doğu Teknik Üniversitesi"nde başlıyor.

TFT "08 Organizasyonu, 2 temel ayaktan oluşuyor. Kongre ve Standlardan olmak üzere. Kongre başlıkları ODTÜ"nün önderliğinde hazırlanmış, sınırları net olarak çizilmiş bir tablo ortaya koymak üzere hazırlanmış. Organizasyonda stand açabilecek firmalarda internet, e-ticaret ve e-ticaret"e yönelik altyapısal ve tamamlayıcı firmaların merkezinde şekillendirilmiş.

Katılımcılara ticaretin gelişmesinde teknolojik imkanların nasıl kullanıldıgı, en son teknolojik yeniliklerin ticari işletmelerin gelirlerinin artması ve maliyetlerinin düsmesi bağlamında nasıl bir etkiye sahip olduğunu sunmayı planlayan fuar, kendi alanında Türkiye"nin ilk kongre ve fuar organizasyonu.

Türkiye"deki internet ve e-ticaret sektöründe yaşanan gelişmeler, Web 2.0. temelli sitelerin üniversite gençliğine ve son tüketicilere tanıtma, internetten alışveriş yapma konusunda çekinceleri olan kişilere somut olarak kendilerini ifade etme imkanı sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.