Bayraktar bayrağı devretmedi

Bayraktar bayrağı devretmedi

FİSKOBİRLİK'in Giresun'da Entegre Fındık İşleme Tesisi Toplantı Salonu'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da 189 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 102’sini mevcut başkan Lütfi Bayraktar alırken, diğer aday Özdemir Bozatlıoğlu 84 oy alabildi. 3 oy ise geç

FİSKOBİRLİK'in Giresun'da Entegre Fındık İşleme Tesisi  Toplantı Salonu'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul"da 189 oy kullanıldı.

Kullanılan oyların 102"sini mevcut başkan Lütfi Bayraktar alırken, diğer aday Özdemir Bozatlıoğlu 84 oy alabildi. 3 oy ise geçersiz sayıldı.

Lütfü Bayraktar"ın listesinde bulunan Ordulu Sıtkı Şarman, Ordu Yağ ın satışına evet oyu verdiği için 92 oy alarak Ordulu delegelerden destek göremedi ve en az oyu alarak kıl payı yönetime girebildi.

FİSKOBİRLİK'in Entegre Fındık İşleme Tesisi (Entegre) A.Ş Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul'da 189 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 102'sini Lütfi Bayraktar alırken, diğer aday Özdemir Bozatlıoğlu 84 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı.

FKB Başkanı Bayraktar: "FKB başkanı olmak ateşten bir gömlek giymek anlamı taşıyor. Biz sorumluluklarımızın farkındayız. Bu dönemde FKB'nin yeniden yapılandırılması gibi konular gündemimizde olacak ama öncelikli işimiz Şekerbank'a olan borcumuzu kapatmak olacak.

1 Ocak'a kadar bu borç ödenmez ise temerrüt faizi uygulanacak, aylık faiz oranı 800 bin Lira'dan 1 Milyon 700 bin liraya çıkacak.
Aslında bankanın 1 Nisan'dan itibaren temerrüt faizi uygulaması gerekiyordu ama biz bunu ikili görüşmeler ile engelledik.

Şekerbank'tan yüzde 25 faiz oranı ile para alınmıştı. Bu oranı yüzde 10'a çekerek borcumu kapatmak önceliğimiz olacak. Şekerbank'a 42 Milyon Lira borç var eğer temerrüt faizi uygulanırsa bu borç 58 Milyon Lira'ya çıkacak
Bizim dönemimizde bu zamana kadar faiz olarak bir delikli kuruş olmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.