15.ci Katif Açıldı

15.ci Katif Açıldı

Ege Fuarcılık tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı(KATİF) ve Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı. Gıda, tarım, eğitim, inşaat, otomotiv gibi bir çok sektörden firmaların yer aldığı Karadeniz Sanayi ve Ticaret F

 

15.ci Katif Açıldı 

 

Ege Fuarcılık tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı(KATİF) ve Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı.

 

Gıda, tarım, eğitim, inşaat, otomotiv gibi bir çok sektörden firmaların yer aldığı Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı(KATİF) ve Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışını Vali Orhan DÜZGÜN yaptı.

 

Fuarın açılışında konuşan Vali Orhan DÜZGÜN, fuarların süreklilik kazanmasının ticaretin gelişmesinde önemli olduğunu söyledi. Vali DÜZGÜN, “Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı, 15. kez kapılarını açıyor. 15 yıldan beri devam eden fuarın, süreklilik kazanması çok önemli. Ordu, ticareti her geçen gün gelişmeye çalışan bir il. Ağırlıklı olarak fındık üzerine gelir kaynağını sağlamış durumda. Turizmde gelişmeye çalışırken, ticarette de önemli adımlar atması, kutlanması gereken bir çalışma. 15 yıldır bu fuarı kesintiye uğratmaksızın devam ettiren Ege Fuarcılığa teşekkür ediyorum. Fuarın hazırlanmasına destek veren Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve fuara katılan bütün kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ordu’da başlayan ulaşım projelerinin tamamlanmasıyla Ordu’nun ticarette daha iyi seviyelere geleceğini belirten Vali Orhan DÜZGÜN, “Bir yerde ticaretin gelişmesi için ulaşımın çok iyi bir seviyede olması gereklidir. Karayolundaki iyileştirmelere paralel olarak, önümüzdeki haftalarda Ordu-Giresun Havaalanı inşaatına başlanılacak olması, Ordu’da ticaretin gelişmesi için çok önemli bir etken olacaktır. Yapımı devam eden Karadeniz-Akdeniz Yolu projesi de Ordu’yu İç Anadolu’ya bağlayan önemli bir yol olacaktır. Bu yolun açılmasından sonra da Ordu’nun ticaret hacminin çok daha iyi seviyelere geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

KATİF ve Ordu Gıda, Tarım ve hayvancılık Fuarı’nı düzenleyen Ege Fuarcılık Yönetim Kurulu başkanı Cem YENER de yaptığı konuşmada, KATİF Fuarı’nın bu yıl 15’incisini düzenlediklerini söyledi. YENER, “Bu yıl fuar konseptimize Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı da ekleyerek, KATİF ile birleştirdik. Fuarlar, Ordu’nun ekonomik hayatına önemli katkılar sağlıyor. Bu fuarları bundan sonraki yıllarda da sürdürmeyi amaçlamaktayız. KATİF ve diğer fuarlarımızın düzenlenmesinde başta Ordu Belediyesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB’in büyük desteklerini gördük. Fuarda, Ordu ve Ordu dışından katılan firmalar, açtıkları stantlarla ürünlerini tanıtma imkanı bulacaklar. Fuarımıza katılarak bizlere destek olan tüm firmalara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini keserek fuarın açılışını yapan Vali Orhan DÜZGÜN, açılışa katılan davetlilerle birlikte fuara katılan firmaların stantlarını gezdi.

 

İnşaatta gıdaya, ofis malzemelerinden yöresel ürünlere, otomotivden eğitim sektörüne kadar geniş bir yelpazedeki firmaların, fuarda tanıtımını yaptıkları ürünlerini yakından inceleyen Vali Orhan DÜZGÜN, ürünler hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı.

 

Tarım, gıda, eğitim, elektrik ve elektronik, otomotiv, el sanatları, ev tekstili ve medikal alanlarında ürünlerin sergileneceği ve tanıtımının yapılacağı fuarda, çeşitli eğlenceler ve etkinlikler de yer alacak.

 

Bahçelievler Mahallesi Tayfun Gürsoy Parkı'nda, Ordu Belediyesi Fuar Alanında kurulan KATİF 2011 ve Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 14 Temmuz 2011 Perşembe günü Saat 23.00' e kadar Ordu ve Bölge halkının ziyaretine açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.