“Ordu Okuyor” Kampanyası

“Ordu Okuyor” Kampanyası

Bugün Valilik Toplantı Salonunda “Ordu Okuyor” Kampanyasıyla İlgili Vali GÖZLÜGÖL’ ünde Katıldığı Basın Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

“Türkiye Okuyor” kampanyası kapsamında “Ordu Okuyor” projesi Ordu Valisi Sait Vakkas GÖZLÜGÖL tarafından Valilikte yapılan bir toplantı ile basına tanıtıldı.

Belediye Başkanı Seyit TORUN" un da katıldığı toplantıda konuyla ilgili Vali GÖZLÜGÖL şunları söyledi:” "En büyük düşman cehalettir" gerçeği karşısında Türkiye okuyor, Ordu okuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL" ün himayesinde başlatılan “ Türkiye Okuyor Kampanyası” çerçevesinde, ilimizde okuma kültürünün geliştirilmesi, okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve bireye eleştirel okuma becerisi kazandırılması amacıyla “Ordu Okuyor Projesi” nin iş takvimi ve eylem planını bugün uygulamaya koyuyoruz.

Bugünün dünyasında en büyük güç bilgidir. Hayatın her koordinatını, çağın sunduğu yeni araçlarla okumak gerekmektedir. Kendimizi bulmak ve yaşatmanın yegane aracı okumaktır.

Ülkemizde her 95 kişiye bir kahvehane düşerken her 65 bin kişiye bir kütüphane düşmektedir. Bu Durum ne yazık ki okuma düzeyimizin ne kadar düşük seviyelerde olduğunu göstermektedir.

Okumak için, hayatımızı pozitif anlamlandırmak için, bugünden itibaren7" den 77" ye hep beraber okumaya ve okutmaya başlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.