ODÜ'den Kafkas gecesi

ODÜ'den Kafkas gecesi

Ordu Üniversitesi (ODÜ) 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından 'Kafkas Gecesi' programı kapsamında etkinlikler düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik Terme Azamet Halk Dansları Topluluğu sahne aldı. Büyük beğeni toplayan Aza

ODÜ 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü

tarafından 'Kafkas Gecesi düzenlendi

   

                 Ordu Üniversitesi (ODÜ) 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından 'Kafkas Gecesi' programı kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik Terme Azamet Halk Dansları Topluluğu sahne aldı. Büyük beğeni toplayan Azamet Halk Dansları Topluluğu'nun gösterilerine ODÜ akademik ve idari personeli yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş katılırken, aralarda gözterilen Kuzey Kafkasya konulu kısa videolar izleyenler tarafından bol bol alkış aldı.

  

                   Azamet Halk Dansları Topluluğu'nun gösterilerinden sonra sırayı Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi ilizyonist Uğur AKGÜN sahne aldı.

Yaptığı ilizyon gösterileriyle beğeni toplayan genç ilizyonist Uğur AKGÜN'ün ardından Ordu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ahmet Birben Şeyh Şamil şiirini okuması ile gece son buldu.

  

Geceyi onurlandırdığı için Azamet Halk Dansları Topluluğu'na teşekkür belgesini Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Musa ÇATAL verirken Ordu Üniversitesi adına çiçek ve hediyelerini Rektör Vekili Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sabri Yener verdi.

   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.