FATSA TÜRKÜ VE ŞİİR GECESİ DUYGU SELİ OLDU

FATSA TÜRKÜ VE ŞİİR GECESİ DUYGU SELİ OLDU

Ordu’dan katılan şair Gökhan Akçiçek’in de renk kattığı gecede söylenen türküler ve birbirinden farklı konularla kaleme alınan şiirler, salonu dolduran sanatseverler tarafından çılgınca alkışlandı. Üniversiteli öğrencilerin söylediği duygulu türkülerle hü

FATSA TÜRKÜ VE ŞİİR GECESİ DUYGU SELİ OLDU

 

            9 Mayıs Pazar akşamı Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan Fatsa Türkü ve Şiir Gecesi, davetliler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi. Kim Vurduya Gitti Bu Yürek adlı şiir kitabıyla adından söz ettiren Hasan Gençay ve yine yazdığı şiirlerle tanınan Gülay Abu önderliğinde düzenlenen gecede davetliler hiç beklemedikleri bir duygu atmosferi yaşadılar.

            Ordu’dan katılan şair Gökhan Akçiçek’in de renk kattığı gecede söylenen türküler ve birbirinden farklı konularla kaleme alınan şiirler, salonu dolduran sanatseverler tarafından çılgınca alkışlandı. Üniversiteli öğrencilerin söylediği duygulu türkülerle hüzünlenen ve coşan misafirler, zaman zaman müziğin ritmine kapılarak tempo tutmaktan kendilerini alamadılar.

            Özellikle Cüneyt Özçelik’in bağlamasını ve sesini konuşturduğu, Hasan Gençay’ın hem yazıp, hem okuduğu “Bu Şehrin Çocukları” adlı şiirin okunması sırasında salonda alkış tufanının kopması dikkat çekti.

Anneler Günü dolayısıyla sık sık “anne” vurgusu yapılan programın sonunda ekibi adına tebrikleri kabul eden Hasan Gençay, gördükleri ilginin beklediklerinin çok çok üzerinde olduğunu belirterek, şiir ve türkülerle meydana gelen duygu atmosferini konuklarıyla beraber paylaştıklarını, dolayısıyla geceye emeği geçen herkese ve sanatseverlere teşekkür ettiğini söyledi.

Hasan Gençay ayrıca “Fırsat buldukça Fatsa Türkü ve Şiir Gecesi adı altında zaman zaman programlar düzenleyeceğiz. Bundan sonra da halkımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.