CHP’DE BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ ..!

Cumhuriyet Halk Partisi"nin Ordu merkez dahil Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılan CHP Gurup Başkan vekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçtaroğlu"nun Belediye düğün salonunda katıldığı toplantıda büyük izdiham vardı.


CHP Giresun Milletvekili Suat Binici Ordu Milletvekili Rahmi Güner eski milletvekili Kazım Türkmen ile çok sayıda partilinin ve vatandaşların katılımıyle ve özellikle bayanların çokluğunun dikkat çekildiği aday tanıtım toplantısında Kemal Kılıçtaroğlu"nun salona girişinde ve çıkışında insanlar son günlerin flaş isimlerinden dürüst insan Kılıçtaroğlu"na dokunabilmek onunla selamlaşmak için adeta yarıştılar. Son zamanların en hareketli ve kalabalık salon toplantısında CHP Ordu Belediye başkan adayı Av.Kenan Çebi"nin kısa bir konuşma yaparak adaylığını açıkladı toplantıya katılanlara hoş geldiniz dedi. Milletvekili Rahmi Güner Görüyorum ki bu toplantı CHP"nin %42 lere varan 1977 seçimlerini hatırlatıyor başarı hepimizin olacaktır.


Sizlerin bize verdiği güç sayesinde 29 martta derslerini alacaklar sizden güç alırsam beni mecliste zor zaptederler.Bize destek verin halkımızın fındığını, geleceğimizi kurtaralım.dedi.


Alkışlarla ve Türkiye seninle gurur duyuyor tezahüratları ile Salona ve dışarıda toplanan büyük kalabalığa konuşan Kılıçtaroğlu ise kendisine gösterilen büyük ilgiye teşekkür ederek özetle şöyle seslendi;
“Tüyü bitmemiş yetimin hakkını her yerde savunacağız insanların onurlu şekilde yaşamasının yolunu açmazsak bu ülkede yaşayamayız diyerek AKP"ye yüklendi .


Melih Gökçek benim için bu adam neden bu kadar sakin diye merak etmiş. Bizde Hazreti Eyüp sabrı var dinler yeri gelince cevabını veririz. Melih Gökçek mal varlığını açıklasın ikinci dosyayı açalım.Şimdiye kadar aldığı maaşları hesaplıyorum mal varlığını açıkladığında bakacağız şeklinde konuştu.
Deniz fenerinin Almanya"da mahkemesinin bittiğini ceza aldıklarını Türkiye"deki uzantısı Rütük Başkanı Zahit Akman"ın ise koltuğuna yapıştığını belirterek Almanya"ya gitse savcıya hesap verecek tutuklanacak Türkiye"de Rütük"ün başında bize ahlak kuralları öğretecek diyerek Türkiye"deki yolsuzlukları tek tek örnekler vererek açıkladı. Özellikle Maliye Bakanı Kemal Unakıtan"dan örnekler vererek “ naylon Faturadan yargılanacaksın vatandaştan vergi toplayacaksın..! dedikten sonra Başbakan"ada göndermeler yaptı Başbakan için Rahmi Koç"un bir milyar doları var beyanatını hatırlattı. Çocukları tirilyonluk villada oturuyorlar. Alın teri ile bu kadar kısa zamanda para sahibi olunmaz.


Ordudan sizin adınıza soruyorum bir trilyon doların vergisi ödendimi ödenmedi mi..? Ümit ederim üç maymunu oynamazlar.Bizim ödediğimiz vegiler ne oldu diye sizlerde sorun. Soramıyorsanız sizin adınıza soracak partiyi iktidara getireceksiniz.


Meclis kürsüsünden bir şeyi söyledim. Başbakan olmak için Amerika"dan icazet alırsanız ona bir şey de söyleyemezsiniz . Yoksul insanların onurunu kurtaracağız. Kadının Yücelleşmediği bir toplum kalkınamaz .
Yetki verirseniz hesap soracağız.Fındık burada borsası Hamburg"da bunun hesabını da soracaksınız” diyen Kılıçtaroğlu"na büyük tezahüratlar yapıldı konuşması sık sık kesildi...


CHP"nin son yıllardaki en canlı kalabalık toplantısının yapıldığı
. Salondan büyük tezahüratlarla dışarı çıkan CHP"liler milletvekilleri ve Belediye başkan adayları , partilileri ile birlikte toplu halde şehir turu attılar.
İnsanlar Ordu caddelerinde televizyonda AK Parti milletvekili Dengin Mir Fırat ve Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yolsuzluklar üzerine açık oturuma katılan ve konuşmalarıyla toplumun saygınlığını kazanan dürüst insan Kemal Kılıçtaroğlu ile tanışmanın ve kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadılar. CHP son yılların en görkemli bir halk yürüyüşünü halkla birlikte yaptı…

Önceki ve Sonraki Yazılar