Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HER YERDE AYNI SORU

Ordu spor otobüsüne rehin mi kondu, icramı  geldi, İzmir de kızlar şampiyon oldu, otobüsü kaçırdılar kızlar mağdur oldu, başkan bu kulübü 45 milyon borç yaptı, doğrumu bunlar gibi, aklın dışında cevap aranan, aranan yerin ise  sokaklar, çay ocakları, sebze pazarları olması ise insanı özelliklede bizi üzen işler.

Bizler bu kulübün alt yapısında kendi alanında işini yapan hocalar ve yetkililer olarak çalışıyoruz. Ne başkanın yardımcısı, ne as başkanı, ne mali başkanıyız. Muhasebesi, as başkanı, yöneticisi, çalışanı bu konuşanlara gülüyor, söyleyenler gidip  yetkili olanlardan bilgi alıp ne doğru ne yanlış onu yazmazken, sokaklarda hocalara sorması ise manidar.

Başkan herkese bir ”alo” kadar yakın. Arayın sorun ve yazın, bizde sizin kaleminizden doğru ne öğrenelim. Ama o yönetici kötü, bu iyi o niye orada ile ilgili soruları konuşmanın, dedikodu yapmanın ise ordu sporu sevenlere ne faydası var, meraklardayım.

Bu yönetimde bugün konuşan eleştirenlerden biri olsa, bizlerde onun yanlışını bulur konuşurduk galiba, isterse insan her hareketten bir ”defo” çıkarıp sözler, cümleler kurup lakırt diye üstüne çayını kahvesini içerdi.

Dogru adres sayın başkan, mali başkan, as başkan, “alo” derseniz karşıdan doğru cevap alınacaktır.

NANKÖRLÜK OLUR

Bu kulübe hizmet eden yönetici, çalışan personel, hoca, sporcuların buradan, kulüpten  gittiğinde,yapılan yanlışları, tenkit edebilir, yorum getirip yazabilir, ama yıllarca personel olarak oradan üç beş kuruş alıp ailesine katkı yapan, her gün sporcularla, yönetimle, başkanla içerde ve dışarıda takımın bir parçası olarak çalışan insanın, işinize bugün son verdik dendiğinde, ertesi gün bir gazetede olmadık şekilde yazılar yazmak içerde iken çok sevdiğin ama dışarı çıkınca acayip bir şekilde değişen insana hiç yakışmadığını bugün buradan yazmam, beni üzse de yazmak zorundayım…

Size bunlar yakışmadı, üzüntüden yazdığınızı  biliyorum, hak etmediğinizi, gitmemeniz gerektiğini söyleseniz de, sizleri çok sevsek, hakikaten çok büyük katkılarınızı takdir etsek de, bu kulübün başkanı, yönetimi var,  takdir başkanın ve  yönetimin..

Değil mi değerli kardeşim?  O zaman burada iken varım yokken…..

Nankörlük olmaz mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar