Polis sinemaya götürdü

Polis sinemaya götürdü

60. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerini sinemaya götüren polisler, sabah okul bahçesinden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait araçlarla yaklaşık 80 kişilik öğrenci gurubunu filmin oynayacağı salona

Polis sinemaya götürdü

Ordu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, hayatında hiç sinemaya gitmemiş öğrencileri sinema ile buluşturdu.

Kısa bir süre önce 'Mahallenizin Polisi' sloganıyla hayata geçirilen Toplum Destekli Polisler, vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerine devam ediyor.

Bu amaçla yaptığı araştırmalar sonrasında sinemaya hiç gitmemiş öğrencilerin tespitini yapan Toplum Destekli Polisler, Şahincili İlköğretim Okulu öğrencilerini sinema ile buluşturma kararı aldı.

Daha öncede benzer bir uygulama ile 60. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerini sinemaya götüren polisler, sabah okul bahçesinden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait araçlarla yaklaşık 80 kişilik öğrenci gurubunu filmin oynayacağı salona getirdi.

Hayatında ilk kez sinema görme heyecanı ile merdivenleri hızla çıkan öğrenciler kısa sürede salondaki yerini alarak sinema seyrine daldılar.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Konser Yardımcısı Faruk Gök, öğrencilere sinema zevkini yaşatmanın yanı sıra kendilerini koruyan polisleri tanımalarını amaçladıklarını söyledi.

Güvelik hizmetlerinin sadece polisiye tedbirlerle çözülemeyeceği bilinciyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Faruk Gök,"Kısa süre olmasına rağmen Toplum Destekli Polisler, müthiş derecede kabul görmüş durumda. Çünkü güvenlik hizmeti sadece polise tedbirlerle çözülemeyecek bir sorun. Bunu biz vatandaşımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bu toplumun tüm kesimlerinin ortak çalışma yaparak bunun üstesinden geleceğini biliyoruz ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.