Nuran Çöl'de "Ev'li"

Nuran Çöl'de "Ev'li"

Ordu basınının iki emekçisi,Ünye'de düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi. Ordu Olay Gazetesi Haber Müdürü Nuran ÇÖL ile daha önce Ünye İHA Muhabirliği yapan ve halen İHA’nın Bodrum Muhabiri olan Osman URAS, bugün Ünye Halilefendi Sosyal Tesisler

 

Ordu basınının iki emekçisi,Ünye'de düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi. Ordu Olay Gazetesi Haber Müdürü Nuran ÇÖL ile daha önce Ünye İHA Muhabirliği yapan ve halen İHA’nın Bodrum Muhabiri olan Osman URAS, bugün Ünye Halilefendi Sosyal Tesislerinde düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi.

 

Darısı Medyadaki diğer "Bekar"larımıza...

 

Nuran Çöl'de "Evli"

 

Ordu Olay Gazetesi Haber Müdürü Nuran ÇÖL ile daha önce Ünye İHA Muhabirliği yapan ve halen İHA’nın Bodrum Muhabiri olan Osman URAS, bugün Ünye Halilefendi Sosyal Tesislerinde düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi.


Çiftin nikahını Ünye Belediye Başkanı Osman ARPACIOĞLU kıyarken, nikah şahitliklerini ise Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN, Ünye Kaymakamı Dr.Osman GÜNAYDIN ve İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz ERGEN yaptı.

Nikahı kıyan Ünye Belediye Başkanı Osman ARPACIOĞLU, “Biz içinden çıkamadığımız zor işlerde Sayın Valimize başvurur, ondan yardım talep ederiz. Şimdi de evlilik cüzdanını kime vereceğimizi bilemedik. Bu zor görevi Sayın Valimizden talep ediyoruz” esprisini yaparak, evlilik cüzdanını Vali Orhan DÜZGÜN’e verdi. Vali Orhan DÜZGÜN de genç çiftleri kutlayarak, bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Vali Orhan DÜZGÜN, “Ben evlilik cüzdanını en iyi bayanların saklayacağına ve arandığında onların daha kolay bulacağına inanıyorum” diyerek evlilik cüzdanını Nuran ÇÖL’e teslim etti ve “ Genç çiftlerin bakışlarından, gözlerindeki ışıltılardan gerçekten mutlu bir hayat süreceklerine, evliliklerinin sonuna kadar mutlu ve huzurlu olacaklarına inanıyorum. Bir tek üzüntümüz var. Nuran hanım Ordu’da, basın camiasında sevdiğimiz bir gazeteciydi. Kendisini Osman bey Ordu'dan ayırıyor. Ordu basın camiası güleryüzlü bir basın mensubunu kaybediyor” diyerek ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.