Kadir İnanır Valilikte

Kadir İnanır Valilikte

Kadir İNANIR, “Ordu, bir yıldız gibi parlayan bir şehir. Sayın Valimizin temiz ve güzel ellerinde daha parlayacaktır” dedi. İNANIR, yapılan duble yollarla ulaşımın kolaylaştığını, Ordu’ya daha fazla turistin gelmesi gerektiğini, bunun için de turizmin öne

 

Kadir İnanır Valilikte

 

Ünlü sinema sanatçısı hemşerimiz Kadir İNANIR, Vali Orhan DÜZGÜN'ü Makamında ziyaret etti. Vali Orhan DÜZGÜN’e, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan sanatçı Kadir İNANIR, Ordu’nun sorunları ve turizm yönünden gelişmesi için yapılabilecek çalışmalarla ilgili sohbette de bulundu.

Vali Orhan DÜZGÜN, sinema sanatçısı Kadir İNANIR’ı kabulünde yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’nin ve hatta Dünyanın tanıdığı bir isim olan sinema sanatçısı Kadir İNANIR’ın Valiliğimizi ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. O’nun memleketi Ordu’yu unutmaması zaman zaman doğduğu, büyüdüğü toprakları ziyaret etmesinin ilimiz açısından bir şans ve fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü, bazı hemşerilerimiz ayrıldıktan sonra maalesef doğduğu toprakları unutuyorlar. Kendisinin bir vefa örneği gösterip sık sık buraları ziyaret etmesi, hem Ordu’muzun tanıtımı adına hem de hemşerilerine gösterdiği vefakârlık açısından örnek bir davranış” dedi.

Sinema sanatçısı Kadir İNANIR da ziyarette yaptığı açıklamada, “Genç bir Valimiz var. Hem benim için, hem Ordulular için büyük bir şans. Daha önceki görevlerindeki uzmanlık alanları, bizim şehrimizle çok örtüşüyor. Devleti yönetirken şehrin kendisini de çok iyi, çok çabuk kavrayıp şehrin turizme açık potansiyelini hemen gördükten sonra buranın gelişmesi için elinden geleni yapacağına, özellikle bölgemizden giden Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY ile beraber bu bölgenin turizm sektöründe ilerleme kaydedeceğine inanıyorum. Bu aşamada bizim üzerimize düşen görevleri de böylesine önemli bir şahsiyetle beraber görev sayıyorum. Bunu yapacağız. Sadece benim sanatçı olarak kendi alanım da değil diğer bütün kültürel etkinliklerde de gücümüzün yettiği kadar katkıda bulunacağız ve Ordu’yu bilinen şöhretinin üstüne çıkaracağız. Bir anlamdaki görevimizde bu olacak. Buraya geliş sebebim de Sayın Valimizi gıyabında tanıyıp çok sevdikten sonra kendisini görmek istedim, tanışmak istedim. Bugün onu yerine getirdik. Bundan sonrada çok sık görüşeceğiz.

Ordu’nun, Türkiye’nin en sosyal şehirlerinden birisi olduğunu söyleyen Kadir İNANIR, “Ordu, bir yıldız gibi parlayan bir şehir. Sayın Valimizin temiz ve güzel ellerinde daha parlayacaktır” dedi. İNANIR, yapılan duble yollarla ulaşımın kolaylaştığını, Ordu’ya daha fazla turistin gelmesi gerektiğini, bunun için de turizmin öneminin ve kıymetinin insanlara anlatmak gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Orhan DÜZGÜN de, insanların artan sıcak havalardan bunalarak daha serin yerleri tercih etmeye başladıklarını söyleyerek, “Ordu ve yaylaları insanların sıcaktan kaçtıklarında sığınacakları bir yer. Biz de bunları gördüğümüz için turizm yatırımlarına ağırlık vermeye başladık. Çambaşına Kayak Merkezi yapma çalışmalarımız hızla devam ediyor. Önümüzdeki aylarda da marka otellerin ilimize gelmesinde bazı gelişmelerin olacağına inanıyorum ve bunun için çalışıyoruz. Ordu, Karadeniz’in en iyi, en temiz kıyı şeridine, sahiline sahip” dedi.

Yapılan açıklamaların ardından basın mensuplarının Ordu’ya ilişkin ve magazin gündemine ilişkin sorularını da yanıtlayan Kadir İNANIR’a Vali Orhan DÜZGÜN tarafından ziyaretin anısına üzerinde Ordu’yu simgeleyen figürlerin yer aldığı bir tablo hediye edildi. Daha sonra Vali Orhan DÜZGÜN’le beraber Boztepe’ye çıkan Kadir İNANIR’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.