Arıca, Akalın' a Fatsa’ dan seslendi

Arıca, Akalın' a Fatsa’ dan seslendi

Ordu'nun Fatsa ilçesine gelerek belediyeyi ziyaret eden Soner Arıca, Demet Akalın' ın Bodrum'da verdiği konserde söylediği sözleri değerlendirdi.

Pop müzik sanatçısı Soner Arıca, Demet Akalın' ın yanlış anlaşıldığını belirterek, "Aslında problem sanatçının sahnede çok konuşmasından kaynaklanıyor, konuşmayıp şarkısını söylese bu tür problemler yaşanmaz" dedi.

Doğum yeri Ordu'nun Fatsa ilçesine gelerek belediyeyi ziyaret eden Soner Arıca, Demet Akalın' ın Bodrum'da verdiği konserde söylediği sözleri değerlendirdi. Sahnede kendisinin de zaman zaman pot kırdığı anların olduğunu belirten Arıca, "En azından Demet Akalın kadar tehlikeli boyutta olmadı.

Çok görüşmeyiz ama Demet benim arkadaşım. Aslında o cümleyi art niyetli söylemedi. Özellikle sahnede çok konuşmamak lazım. Şehir adı vererek yapılan konuşmaları da çok fazla sevmem. Bir fikri varsa, siyasi bir görüşü varsa söylemeli ama işte ortaya çok sevimsiz, onarılması güç bir tablo çıktı.

Aslında problem sanatçının sahnede çok konuşmasından kaynaklanıyor. Konuşmayıp şarkısını söylese bu tür problemler yaşanmaz" diye konuştu. Pop sanatçısı Soner Arıca, boynunda takılı Arapça "Allah" yazılı kolyeyi İznik'te hediye aldığını söyleyerek, "Seçme şansım olan bir kolyeydi.

Çini yapılan çarşıda hediye aldım" şeklinde konuştu. Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe ise kendisini ziyaret eden Soner Arıca' ya teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum