23 Nisan’ da ÖRTER Geliyor

23 Nisan’ da ÖRTER Geliyor

Ünlü Türk gitar sanatçısı, besteci ve aranjör Hasan Cihat Örter, 23 Nisan Çarşamba günü Ordululara konser verecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu teşkilatının davetlisi olarak Ordu'ya gelecek olan Hasan Cihat Örter, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda Ordulularla buluşacak.

Daha önce Ordu'ya sık sık gelen Örter, 'Ordu İli' adıyla şarkı bestelemişti. Daha önce Ordu Barosu tarafından 'Fahri Avukatlık' unvanı verilen Örter'e aynı gün Ordu Belediyesi'nin de 'fahri hemşehrilik beratı' vereceği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak CHP İl ve ilçe Kadın Kolları adına açıklama yapan Av. Metanet Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sade bir protokol bayram kutlaması ile geçmesine gönüllerinin razı olmadığını ve bu amaçla konser organize ettiklerini belirtti.

Öztürk, "Atatürk'ün harika çocuk bursuyla okumuş, 20 enstrümanı virtüözite derecesinde çalabilen, Türk sanat müziğine makam ilave etmiş, 2000'den fazla türküyü notaya almış, klasik batı müziği ile klasik Türk müziğinde uzman, uluslararası sanatçımız Hasan Cihat Örter'i Ordulularla buluşturarak 23 Nisan bayramını hep birlikte coşku ile kutlamak istedik" dedi.

Öztürk, konserin saat 14.00'te başlayacağını ve tüm Orduluların davetli olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.