Zeki Sezer Ordu'ya geliyor

Zeki Sezer Ordu'ya geliyor

DSP Genel Başkanı Zeki SEZER genel durum değerlendirmesi için 25 Mayıs Pazar günü Ordu'ya gelerek saat 17.30 da Ayışığı düğün Salonunda düzenlenecek toplantıya katılacak.

DSP Genel Başkanı Zeki SEZER genel durum değerlendirmesi için 25 Mayıs Pazar günü Ordu'ya gelerek saat 17.30 da Ayışığı düğün Salonunda düzenlenecek toplantıya katılacak.

DSP Ordu İl Başkanlığın'dan yapılan açıklamada;
Yoksulluk ve yolsuzluğun at başı gittiği; işçi, memur ve köylü kesiminin süratle kaderine terk edildiği; yoğun bir bağımlılık ve kuşatma sürecinin yerli işbirlikçiler eliyle sistemli bir şekilde dayatıldığı, Cumhuriyet değerlerine karşı sinsi ve etkili girişimlerin hızla palazlandığı süreci kaygı ile izlemekteyiz.


Yaşanan bu süreçten rahatsızlığını dile getiren her kesim iktidar tarafından azarlanmakta hatta yayılım ateşine tutulmaktadır. Bunun son örneği, yaşanan süreçle ilgili kaygılarını dile getiren Yargıtay başkanlar Kurulunun açıklamalarına karşı iktidarın geliştirdiği sert reflekstir.


Yasal düzenlemelerin yapılmasından tutun da yasaların uygulanması sürecinde ve çok kritik yargılamalar devam ederken, her aşamada hiçbir sınır tanımadan içişlerimize ve yargımıza müdahalelerde bulunan dış güçlere karşı geliştirilmesi gereken tavrın yargıtaya yöneltilmiş olması hazindir. Bu tavrın muhatabı,301. madde düzenlemesi ile ilgili olarak dayatmada bulunanlar ve kapatma davası Avrupa değerlerine saygı bağlamında neticelenmeli diyenler olmalıydı.

Ama ne yazık ki iktidar egemenliğinin kaynağını halktan değil de adeta bu güçlerden alıyormuşçasına sessiz kalmakta ve hatta zaman zaman bu kesimlere bizim içişleyişimizle ilgili şikayet ve yakınmalarda dahi bulunabilmektedir.


Bütün bu olumsuzlukları değerlendirmek üzere, 25 Mayıs Pazar günü saat 17.30 da Ayışığı düğün salonunda yapacağımız ve Genel Başkanımız Zeki SEZER"in de katılacağı toplantıya tüm halkımız davetlidir, denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.