Yoldan çıkan kamyon plaja daldı

Yoldan çıkan kamyon plaja daldı

Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun şehiriçi geçişinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon, park halindeki araçlara çarptıktan sonra, ...

Karadeniz Sahil Yolu"nun Giresun şehiriçi geçişinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon, park halindeki araçlara çarptıktan sonra, bariyer olmadığı için yolu aşarak halk plajına düştü. Kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.


Alınan bilgiye göre, kaza Hasan Yılmaz"ın kullandığı 06 AT 5037 plakalı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine başladı. Kamyon önce içinde sürücüsü olmayan park halindeki 34 DA 8827 plakalı jeep"e, ardından 34 ZY 2182 plakalı otomobile çarptı. Ardından 35 V 1310 Plakalı otomobili altına alıp sürükledikten sonra halk plajının kumsalına düştü. Sabah saatleri olduğu için plajda kimsenin olmaması can kaybı olmasını önledi.


Karayollarının bugüne kadar sahille yol arasına bariyer yapmaması yaya güvenliğini tehlikeye düşürüyor ve benzer kazalara davetiye çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.