Yola çıkacaklara yol durumu...

Yola çıkacaklara yol durumu...

1 Şubat 2008, saat 18:30 itibarıyla, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye'de kar yağışının titpi şeklinde yağdığı öğrenildi. Öte yandan, aşırı kar yağışı ve tipi yüzünden Ulubey-Gürgentepe,

1 Şubat 2008, saat 18:30 itibarıyla, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye'de kar yağışının titpi şeklinde yağdığı öğrenildi. Öte yandan, aşırı kar yağışı ve tipi yüzünden Ulubey-Gürgentepe, Gürgentepe-Gölköy ve Gölköy-Mesudiye arasında kar yüzünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Araçlarınsa zincirsiz geçişlerine izin verilmiyor.

Diğer tarafta aynı güzergahta da bazı yollar kar ve tipi yüzünden sık sık kapanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre Ordu-Gölköy Ayrımı, Kabadüz-Yokuşdibi-Çambaşı yolu 31 ve 43. km.ler, Reşadiye-Aybastı arası 27 ve 36. km.ler, İkizce-Yoğunoluk 23 ve 35. km.ler, Çaybaşı-İlküvez 20 ve 34. km.ler, Samsun'da, Alaçam-Kızlan-Çerçiler 33 ve 39 km.ler kar ve tipi dolayısıyla sık sık trafiğe kapanıyor. Yetkililer, yollarda mahsur kalınmaması için özellikle akşam saatlerinde yola çıkılmaması yönünde uyarıyor.

Ayrıca Fatsa-Aybastı yolunun 24-28. Km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Aynı yolun 34.km.'sindeki heyelan nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.