Yazık günahtır bırakın şu milletin yakasını gün dediğiniz kendinize keyif yapma gezme tozma günü ne faydası var

Yazık günahtır bırakın şu milletin yakasını gün dediğiniz kendinize keyif yapma gezme tozma günü ne faydası var

Ayrıca açılan bu standlar ve çadırlarda millet zaten bildiği şeyleri tekrar görüyorlar izliyorlar ve bir anlamda panayır gibi bir durum ortaya çıkıyor yani kasaba Panayırı bundan daha faydalı ve iyidir diye düşünebiliriz...yahu arkadaşlar bu sersemce

Geçmişi iktidarların özelleştirme kanallarından aktarılan paranın ya da mal varlıklarını çarçur edilebilmesi yandaşına para kazandırılabilmesi için ak Parti iktidar döneminde icat edilmiş Ordu günleri Sivas günleri Malatya günleri Tokat günleri Van günleri yan günleri vs vs..

siyasal iktidarın özellikle desteklediği ve Türkiye'nin her yerindeki belediyeler ile valiliklerin neredeyse tümünün katıldığı bu tür bir israf masraf ekonomisi belki oraya giden memurlar için ya da oradan para kazanan bir takım esnaflar için faydalı olabilirler ama bu tür günlere itibar eden zaten fazla insan yok... Ayrıca açılan bu standlar ve çadırlarda millet zaten bildiği şeyleri tekrar görüyorlar izliyorlar ve bir anlamda panayır gibi bir durum ortaya çıkıyor yani kasaba Panayırı bundan daha faydalı ve iyidir diye düşünebiliriz...

ordu-gunlerinden-kabirin-goruntusu.jpegyahu arkadaşlar bu sersemce saçma çılgınlık paranın özelleştirmeler ve diğer güzelleştirmelerle ak Parti iktidarın kasasına durdukça harcayacak yer arıyorlar idi bu aynı zamanda kendi yandaşlarına aktarma alanı idi...

yahu arkadaşlar fuarlar düzenlenebilir ve başarılı olabilir ama Ordu'da bir takım etkinlikler yapabilmesi için fuara gelenleri değil tur operatörlerine fuarlarda malzemelerini sergileyecek esnaflar ve diğer unsurları desteklemeliyiz ve bunun yolu da onlara üçbeş kuruşluk imkanlar tanıyarak Ordu'ya getirmektir mesela kur kalesini gezdirmektir mesela Mesudiye'de ki kaya mezarlığını gezdirmektir adı üstünde delikkaya'yı gezdirmektir adı üstünde semen ve Çambaşı ve diğer yerlerdeki tarihsel etkinlikleri gezdirmektir.

kendini çalıp kendiniz oynadığı bu tür etkinlikler ya da zaman kayıpları irade zayıf satmaları ve milletin parasını çarçur etmeleri tasvip etmiyorum

Ordu Valisi buradan İstanbul'a kadar kalkıp gidiyor ama kuru kalesinin bir arka yüzündeki dua katliamını gezemiyor niye gezemiyor çünkü sermaye gruplarının önemlilerinden birisi ve onun akademik yandaşlarından birisinin yaptığı uygulamayı görmek istemiyor bakmak istemiyor durdurmak istemiyor... Halbuki biliyoruz ki bir şehrin kalkınınabilmesi için temel şeyler sanayi turizim kültür ve tarihsel kimliktir...

BU GÜNLERI BIR AN ÖNCE SAÇMA SAPAN VE GEREKSIZ VE KÖYLÜ PANAYIRNA DÖNÜŞMÜŞ.SADECE MÜSRIFLIK OLAN ETKINLIĞI ARTIK YAPMAYIP KENDI DUAINIZA DÖNÜN VE BURADAKI KIMLIK ÇALIŞMALARIMIZA GÜÇ VERIN KUVVET VERIN... HAYDI BAKALIM VALI BEY BELEDIYE BAŞKANI BEY BELEDIYE BAŞKANLARI BEY HANGI ADIM ATACAKSINIZ

NEVZAT AKATA...

ordugunlri.jpeg -------------------

aşağıda harfine bile dokunmadan Ordu Valisinden yapılan açıklamayı yayınlıyorum...

Ordu’nun Turizm ve Yatırım Potansiyeli Tanıtıldı

Ordu’nun turizm potansiyeli ve yatırım imkanları İstanbul’da faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve tur operatörleri ile iş insanlarına tanıtıldı.

Ordu Valiliği'nin himayesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF)’nun iş birliğiyle bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Ordu Günleri" kapsamında ‘Kültür ve Turizm Sempozyumu’ düzenlendi.

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Çatladıkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve ev sahipliğini iş insanı Fahri Ateş’in yaptığı Kültür ve Turizm Sempozyumuna, Vali Muammer Erol, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, OBB Orkent Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nihat Şen, Gölköy Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, ORDEF Başkanı Necati Özdemir, ORDEF yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, İstanbul’da faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve tur operatörleri ile iş insanları katıldı.

ordugunleri2023.jpeg

Ordu’nun turizm potansiyeli ve yatırım imkanları İstanbul’da faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve tur operatörleri ile iş insanlarına tanıtıldığı Kültür ve Turizm Sempozyumunda bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, “Bu toplantımız ve Ordu Günlerimiz hayırlara ve güzelliklere vesile olur diye düşünüyorum. Yaklaşık 3 aydır Ordu Valiliği görevindeyim. Ordu’yla ilgili herkesin söylediği ve kesiştiği ortak birşey var. O da yaşanabilirlik. Yaşanılabilirlik çok önemli. Ordulular, ‘Bizim şehrimiz yaşanılabilir, yaşat, gözet, kolla bunun farkındalığını aklından çıkarma’ diyor bize. Bu yaşanılabilirlik kesişmesinden hepimize görevler düşüyor” dedi.

Vali Erol, “Ordu’muz, Karadeniz’in incisi. Yapılabilecekler yapılanlardan kat kat fazla. Ordu’muzun bu yaşanılabilirliğini aksatmadan devam ettirmek için sanayimizi, altyapımızı, turizmi geliştirmek gibi sorumluluğumuz var. Büyükşehirlerden göçler başladı. Ordu’ya da geri dönüşler var. Bunu deprem de tetikledi. Yatırım talepleri noktasında görev ve sorumluluk bulunuyor. Ordu’nun yönetiminde atanmış siyasi kadrodaki arkadaşlar bunun bilincinde ve bunun hakkını vermek adına elele elbirliğyle çalışmaya gayret ediyorlar. Bundan sonrada öyle olacaktır” şeklinde konuştu.

ordugunleri2023-001.jpeg

Fatih Belediye Başkanı

Ordu’nun son yıllarda yapılan yatırımlarla gelişme gösterdiğini söyleyerek, büyük kentlerden Ordu’ya göç olduğunu ifade ederek, ”Sayın Valimizin himayesinde, Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte bir değişim yaşayacağına inanıyorum” dedi.

Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Necati Özdemir yaptığı konuşmada, “Sayın Valimiz Muammer Erol’un da katılımıyla Ordu Günleri’nin açılışını gerçekleştirdik. Ordu, mavi ile yeşilin buluştuğu, yaylaları, şelaleleri ile de ayrı bir güzelliğe sahip bir il. İstambul’a gelerek açılışa katılan emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Günleri etkinliğinin organizatörü Sezer Turan konuşmasında, “Ordu Günleri ile ilgili Sayın Valimizin mihmandarlığında toplantılar yaptık. Bu yaptığımız etkinliğin daha nitelikli, daha güzel, neler yapabilirizi konuştuk. ‘Yüzyılın Ordusu’ mottosuyla yola çıktık.

Ordu’muz keşfedilmeyi bekleyen hazine gibi görünüyor. Biz etkinlik alanlarımızda fuarlarımızda bunları sergiliyoruz” dedi.

Sempozyuma ev sahipliği yapan İş İnsanı Fahri Ateş ise yaptığı konuşmada, “Dünden beri gözlemlediğim bir şey var.

Sayın Valimizin kıymetini bilmemiz lazım. Kendisini heyecanı dolayısıyla tebrik ve teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber yardımcı olarak Ordu’muzun gelişmesine yardımcı oluruz diye düşünüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak tarafından slayt sunumu eşliğinde Ordu hakkında genel bilgiler, Ordu’nun turizm destinasyonları, Ordu’da yapılabilecek etkinlikler, Ordu’nun gastronomisi ile ilgili bilgiler verdi.

Yapılan sunumun ardından ise ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.