Yaşar Pamuk'a  sor(a)mayacaklar mı?!!!

Yaşar Pamuk'a sor(a)mayacaklar mı?!!!

Zaman zaman bazı medyada! başarılı genel müdür (!) seçilen eski Müdür Yaşar Pamuk'tan hesap soramayan Fiskobirlik yönetimi Ordu Yağ Sanayi Genel Müdür Sedat Murat Bayrak'ın, Ordu Yağ Sanayii'ni 14 milyon 299 bin YTL borçla devraldıklarını ve personel say

Zaman zaman bazı medya kurusuşlarında! başarılı genel müdür (!) seçilen eski Müdür Yaşar  Pamuk'tan hesap soramayan Fiskobirlik yönetimi Ordu Yağ Sanayi Genel Müdür Sedat Murat Bayrak'ın, Ordu Yağ Sanayii'ni 14 milyon 299 bin YTL borçla devraldıklarını ve personel sayısının fazla olduğunu söylemesinin ardından bakalım Yaşar Pamuk dönemi için dedikleri gibi araştırma yapacaklar mı?


Ordu Yağ Sanayi Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, burada yaptığı açıklamada yağ sektöründe ilk üçe girmeyi hedeflediklerini kaydetti.

 Bunun için ilk önce üretim ve satışı arttırmayı hedeflediklerini kaydeden Bayrak, "Göreve gelince ilk etapta üretimi arttırmayı amaçladık.

2004 yılında devreye giren ve 120 ton üretim yapan yeni rafineri sisteminin devreye girmesinden sonra atıl kalan 50 ton üretim yapabilen eski rafineri sistemini yeniden faaliyete geçirdik.

Kapasitesini de 1.5 kat arttırdık. 10 yıldır atıl vaziyette duran fındık posalarını un yapabilen kalibrasyonlarını yükseltebilen, daha karlı hale getirebilen tesisimizi üretime geçirdik.

 Bunlarla birlikte atıl duruma düşen arıtma sistemimizin onarımını yaptık. Sonuç olarak tesisimizin şuan 4'te 3'ü çalışır vaziyettedir. Canlı bir tesis haline geldi. Bundan sonraki hedefimiz satışların artmasıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.