Valimiz  “sinirsiz ve sınırsız ” çıktı...

Valimiz “sinirsiz ve sınırsız ” çıktı...

Ordu’ya 6 gün önce gelerek görev başı yapan Vali Ali Kaban bugün valilik meclis salonunda saat 14:00 de basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Ordu'ya 6 gün önce gelerek görev başı yapan Vali Ali Kaban bugün valilik meclis salonunda saat 14:00 de basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

                              
Ordu merkez ve ilçelerinde yayinlanan 11 tane günlük gazete, 13 tane haftalık gazete, 13 tane  ayda bir yayın yapan gazete, 15 tane de 15 günde bir yayın yapan gazete, 9 tane dergi, 14 tane radyo,5 tane televizyon ve 2 tanede uydudan yayın yapan televizyon kuruluşunun temsilcilerinin katıldığı basınla tabışma toplantısında, Vali Kaban arkasında kalabalık bir basın topluluğu olmasından dolayı kendini şanslı hissettiğini böylelikle hata yapma payının en aza indiğini söyledi.


Ordu"ya girişte bir şehir havası sezinlediğini söyleyen Vali Kaban, Ordu"daki basın yayın organlarının çokluğunun ve gelişmiş olmasının da bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.


Vali Kaban Ordu"ya gelmeden önceki görevlerinden edinmiş olduğu bilgi ve birikimleri ile Ordu"da “sinirsiz ve sınırsız hizmet” vermeye çalışacaklarını söyledi.


Bazı basın mensuplarının kamu kurumlarından aciliyeti olan ve önem arz eden konularda bilgi almakta sıkıntı çektiklerini söylemeleri üzerine Vali Kaban göreve başlamasının ardından basını takip etmeye başladığını ve basının bilgi almakta güçlük çektiği durumlara müdahale ederek gereğinin yapılacağını ve Ordu valisi olarak kendisinin de kapısının her zaman basın mensuplarına açık olduğunu söyledi.


Kendilerini tanıtmalarının ardından Vali Kaban"a hoş geldin dedikten sonra başarılar dileyen basın mensupları gelen gideni aratmaz umarız, her yeni vali geldiğinde bunu umut ediyoruz diyen basın mensuplarına Vali kaban, `eyvallah` diyerek yanıt verdi.

Eski Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl zamanında yayınlanan genelge ile kamu kurumlarından valilik izniyle bilgi alınmasına da karşı olduğunu ifade eden Kaban, basının halkla ilgili bir konuda kimseden izin almasına gerek olmadığını belirtti.

  Gazetelerde yer alan "Vali gitti oksijen bitti" haberleri de değerlendiren Vali Kaban, "Ordu'nun markası olan 'O2' logosunun bazı kamu kurumlarının sitelerden kaldırılmasına karşı uyarılarımızı yaptık. En kısa zamanda tekrar koymaları için gerekli yazılarımızı yazdık" diye konuştu.


Yeni emniyet müdürünün ne zaman geleceği yönündeki soruya Kaban, "Çok uzun süredir devam eden çalışmalar sürüyor. En kısa zamanda 1 hafta veya en geç 10 gün içerisinde yeni emniyet müdürümüzün gelmesini bekliyoruz" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum