Vali Kaban'a Halk soruyor
ORDULU NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BLİYO SAYIN VALİM. KENT GAZATESİNİ TEBRİK EDERİM TEKRARDAN BİZLERE BU REZİLLİĞİ GÖSTERDİKLERİ İÇİN.
Vali OrduKent'e "Yalan haber" dedi
Ordu Valisi Ali Kaban, OrduKent gazetesinin, İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin'in basın açıklamasındaki kendinden olmayanlara karşı "sözlerine ve sataşmalarına" ikazen, resimlerini yayınladığı "benzer bir uygulamayı", tam okuyup anlamadan, cevap gibi "Basın Bülteni" yayınladı.
Vali Kabanın Haberimizin Hangi bölümünü açık olarak yalanladığını da anlamış deyiliz?!.
Haberimizde Bu Tesis KÖYDES TESİSİ'Mİ denilmiş?
Haberimizdeki "Çürüyen Tesisler" Vergi mükellefi parasıyla yapılmamış mı ?
Biz yukarıda soracağımızı sormuştuk...
Vali Kaban'a "Okurlarımızın Tepkisinden" bir bölümü aktararak duyarlılığını bekliyoruz.
sayın vali
erdem gönül
Sayın valim biz görceğimizi gördük.
Kent gazatesi bazı gazateler gibi ayrımcı şahısa haber yapan bir gazate değildir.
Orduda yaptığı başarılarla gönlümüze taht kurmuştur kent gazatesi.
GARİBİN YETİMİN HAKKINI NE ŞEKİLDE BU HALE GETİRDİKLERİNİ GÖRDÜK.
ORDULU NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BLİYO SAYIN VALİM.
KENT GAZATESİNİ TEBRİK EDERİM TEKRARDAN BİZLERE BU REZİLLİĞİ GÖSTERDİKLERİ İÇİN.
20 Ocak 2009 Salı 13:10
http://www.ordukentgazetesi.com/news_detail.php?id=7128&uniq_id=1232879490
Yalan Haber mi ?Vatandaş Ali
Valinin yaptığı açıklamada size yalan haber yapıyorsun dememiş zaten bahse konu tesis özel idare veya köydesten yapılmadığını söylemiş !
Tesis İller Bankası tarafından yaptırılmış.
Habernizin içinde geçen köydesle ilgili bir metin var o nedenle köydesten yapılmış bir yatırımmış gibi algılanıyor.
Eğer yazdığınız haberi incelerseniz KÖYDES"te 126 milyon YTL ile başlayan paragrafta sanki bu resimlerdeki tesis köydesce yapılmış gibi bahsedilmiş.
10 yıl önce KÖYDES diye bişi yoktu zaten.
Lütfen haberlerinizi yaparken ne kadar özen gösteriyorsanız verilen cevaplarıda yanlış yorumlayarak başlıklar atmayın.
Habercilik hayatınızda başarılar.
20 Ocak 2009 Salı 10:45
YALAN HABER
Mehmet Çakır Yiğit/Gölköy
Sevgili üstadım eğer insanlar sizden rahatsızlık duyarlarsa siz iyi de deseniz yanlış anlaşılırsınız. bu haberi galiba okumadan yaln yanlış demişler. ben okuduğumda gayet iyi anlamıştım. çok yüksek tahsilim yok ama okuduğumu anlayabiliyorum.
Sayın Valimizin de Şanser Beyinde yapılan haberi iyi okumalarını dilerim. Haberde Köydesi karalama gibi birşey göremedim. belki bu tesisler örnek olarak verilmiştir. bu yanını hiç düşünmeden yalan haber denmesini bu meslekten biri olarak kabul etmiyorum.
Evet Köydes güzel işler yapmak için kurulmuştur. bunun yanı sıra denetim mekanizmasının sağlam çalışmayışı sonucu birçok hizmet heba olmuş. yapılan yollar çok kısa süre sonra bozulmuş.
Mantar gibi müteaahhit üremiştir.
Asıl söylemek istediğim şey İller Bankası yabencı bir kuruluşmu. ili kim yönetiyorsa buradaki eksikliğe, canım paralarımızın boşa gitmesine müdahale edemeseler dahi gerekli yerlere bildiremezlermi. tutupta ili yönetenler işte şu kurum yaptı bu yapmadı diye yan çizmeye ne gerek var.
ortada bir yanlış var.
Bu da evimize ekmek alamazken vergilerimizi tıkır tıkır ödediğimiz ve bu paralarında şekil A'da görüldüğü gibi işbilmez yöneticiler yüzünden farelere, yılanlara vs. oyun sahası yapımına gitmesi. kimse yanlışı görünce kaçmasın hesabını sorsun.
Yetkisi dhilinde yetkisi yoksa seçilmişliğin verdiği yetkiye dayanarak biryerlere şikayet etsin. onları o makamlara yan gelip yatsın diye seçmiyor bu halk.
Heba olmuş bu tür tesisleri görünce şunu haykırmak geliyor içimden: "Eyvah emeklerim, paralarım, kurda kuşa yem oldu"
Saygılarımla...
20 Ocak 2009 Salı 10:0
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.