Vali Kaban İkizce'yi gezdi

Vali Kaban İkizce'yi gezdi

Ordu Valisi Ali KABAN ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ile İkizce ilçelerini ziyaret etti.

Ordu Valisi Ali KABAN ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ile İkizce ilçelerini ziyaret etti.

                 

Günün ilk ziyaretini Çaybaşı ilçesine giderek gerçekleştiren Vali KABAN, burada Kaymakam Numan Tahir ŞİMŞEK, Belediye Başkanı Zekeriya SARIKOCA ve İlçe halkı tarafından karşılandı.


İlk olarak Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Kaban, daha sonra İlçe Kaymakamı Numan Tahir ŞİMŞEK'ten ilçe hakkında detaylı bir brifing aldı.


Daha sonra beraberinde ki heyet ile İkizce İlçesine geçen Vali Ali KABAN, İkizce İlçe Kaymakamı Mehmet Ali ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Birol KAYGI ve ilçe halkı tarafından karşılandı.

Kaymakam ÖZTÜRK'ten, İkizce İlçesi hakkında brifing alan KABAN, ilçeyi daha yakından tanıma ve değerlendirme fırsatı buldu.

Vali KABAN, daha sonra, İlçede bulunan Cennetoğlu Tekstil Fabrikasında incelemelerde bulundu. Burada Belediye Başkanı Birol KAYGI'dan fabrika hakkında bilgi alan KABAN, fabrikanın ilçeye istihdam sağlayarak, ilçeye canlılık kazandırdığını düşündüğünü ifade etti.

Ardından ilçede bulunan tarihi bir camiyi de ziyaret eden Vali KABAN, cami hakkında görevlilerden bilgi alarak ilçe gezisini sonlandırdı.

Vali Ali KABAN'a bu iki ilçenin ziyaretlerinde; Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Celal ÇÜREK, Emniyet Müdür Vekili Olcay TOSUN ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa YILMAZ eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.