Vali il genel meclisinde

Vali il genel meclisinde

Ordu Valisi Ali Kaban, Ordu'ya ilk ayak bastığı gün bile hiçbir şekilde yabancılık çekmediğini belirterek,"Çalışmak için alışmak gerekiyor. Ben çalışmaktan başlayacağım" dedi.


Ordu Valisi Ali Kaban, İl Genel Meclisi haziran ayı ilk birleşim toplantısına katılarak meclis üyeleriyle tanıştı. İl Genel Meclisi adına söz alan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Baş'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Vali Kaban, insanın çalışması için önce o yere alışması gerektiğini söyledi.

Ordulular tarafından çok sıcak karşılandığını ve hiçbir şekilde yabancılık çekmediğini ifade eden Kaban, "Bana 'alıştınız mı' diye sorulduğunda cevabım hep sürekli geldiğim bir yermiş gibi hissettiğimi söylüyorum. Ben alışma sürecinde sıkıntı yaşamadım. Şimdi çalışma zamanı" dedi.

Geldiği günden itibaren Ordu'nun gelişip güzelleşmesi adına birçok talimat verdiğini dile getiren Vali Kaban, ihalelerin şeffaflığının korunması, Boztepe'de yamaç paraşütünün yangınlaştırılması ve İl Özel İdaresi'nin araç parkının yenilenmesi ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

İçme sularının kullanımı ile ilgili ekibiyle çalıştığını kaydeden Ordu Valisi Ali Kaban, "Ordu'nun güzelleşmesi için meclis üyelerinin gözünde büyük bir çalışma azmi görüyorum. Ordu Karadeniz Bölgesi'nin bir gülü. Çünkü her evin bahçesinde bir gül var. Bunun da Ordu'ya kazandırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.