Vali' den Türkiye Birincilerine ödül

Vali' den Türkiye Birincilerine ödül

Ordu Valisi Ali Kaban, masa tenisi şampiyonasında Türkiye birincisi olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerine altın hediye etti.

Ordu Valisi Ali Kaban, Burdur'da yetiştirme yurtları arasında düzenlenen masa tenisi şampiyonasında Türkiye birincisi olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerine altın hediye etti.

Makamında Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar, takım antrenörü ve oyuncularını kabul eden Vali Kaban, tüm takım oyuncularını teker teker tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Ordu Valisi Ali Kaban, bu tür başarıların ancak ahlaklı, milletinin değerlerine saygılı olarak yetiştirilmiş gençler tarafından başarabileceğini kaydetti. Başarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Kaban, sporun aynı zaman toplumsallaşma ve hayata intibak eğitimi olduğunu dile getirdi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar da Burdur'da ilk defa bu yıl düzenlenen şampiyonada hiç set vermeden Türkiye şampiyonluğuna ulaştıklarını söyledi. Takım oyuncularının turnuvada büyük bir ağırbaşlılık örneği gösterdiğini belirten Yaşar, tüm takım oyuncularını yürekten kutladığı belirtti.

Öte yandan, Ordu Valisi Ali Kaban, güreşte Türkiye üçüncüsü olan Yunus Arslan'a da kol saati ve altın hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.