Ünye parkı devam ediyor

Ünye parkı devam ediyor

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Atatürk Parkı’ndaki çalışmaların yeniden hızlandırıldığını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Atatürk Parkı"ndaki çalışmaların yeniden hızlandırıldığını söyledi.

   Park alanında incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Başkan Arpacıoğlu, hava muhalefeti sebebiyle taş ocağındaki çalışmaların zorlaştığını ve işlerin bir süre yavaşladığını belirtti.

   Havaların ısınmasıyla çalışmaların yeniden başladığını belirten Arpacıoğlu, "Yaklaşık 15-20 gündür parktaki çalışmalarımız eskisi gibi yine hızla devam ediyor. Bu çalışmaları en kısa zamanda bitirmek istiyoruz. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalışıyorlar.

    Buradaki ağaçlar da yakında yeniden dizayn edilecek. Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelecek olan ağaç söküm makinesi ile ağaçların bazıları sökülerek uygun yerlere dikilecek. Yaklaşık 60 dönümlük bir genişliğe sahip olan Atatürk Parkı en kısa zamanda bitirilerek hem Ünyeli hemşehrilerimizin hem de çevreden gelecek olan insanların hizmetine sunulacak" dedi.

   Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Atatürk Parkı"nda, vatandaşların çocuklarıyla birlikte rahatça dinlenip eğlenebilecekleri, spor yapabilecekleri bir proje uygulanacağını ifade ederek, parkın sadece Ünye'nin değil, bölgenin en güzel yerlerinden biri haline geleceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.