Ünye Cumhuriyet Meydanı engele takıldı

Ünye Cumhuriyet Meydanı engele takıldı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Cumhuriyet Meydanı Projesi için Anıtlar Yüksek Kurulu’na bir takım şikayetler yapıldığını belirterek, "Cumhuriyet Meydanı Projesi engellenmeye çalışılıyor ama başarılı olamayacaklar" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Cumhuriyet Meydanı Projesi için Anıtlar Yüksek Kurulu"na bir takım şikayetler yapıldığını belirterek, "Cumhuriyet Meydanı Projesi engellenmeye çalışılıyor ama başarılı olamayacaklar" dedi.


Başkan Arpacıoğlu, meydan projesinin festival öncesinde bitirilmesi için çaba sarf edildiğini ifade ederek, çalışmanın bir an önce bitirilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Bazı kişilerin Anıtlar Yüksek Kurulu"na şikayetlerde bulunduğunu kaydeden Arpacıoğlu, "Projeyi durdurmak istiyorlar. Yapılan şikayetler sonucunda çınar ağacının yanına yapılması planlanan şelale çalışması, Anıtlar Yüksek Kurulu'nun kararıyla iptal edildi.

Bu kişiler bizleri yıldırmaya çalışsalar da bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu meydan sadece bir kişinin değil, hepimizindir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.