Ulubey Özel İdare binası onarılacak

Ulubey Özel İdare binası onarılacak

Ordu'nun Ulubey ilçesinde bulunan özel idare hizmet binasının onarımı için bütçe ayrılmasına karar verildi.

Ordu'nun Ulubey ilçesinde bulunan özel idare hizmet binasının onarımı için bütçe ayrılmasına karar verildi.Ordu İl Genel Meclisi 4. birleşim toplantısı Meclis Başkan Vekili Atıf Yüksel başkanlığında yapıldı.

 İl Genel Meclis Salonu"nda yapılan toplantıda Ulubey illçesi İl Özel İdare hizmet binasının onarım işlerinde kullanılmak üzere 2008 mali yılı İl Özel İdare gider bütçesinden ''Merkez ve İlçe Hizmet Binaları Onarım Projesi''ne 10 bin YTL ödenek aktarılması talebine ilişkin teklif oy birliği ile kabul edildi.

Görüşmeler öncesi tartışmalara neden olan bina hakkında İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Demir, geçmişte böylesi bir binanın ihalesinde ne tür hatalar yapıldığını sorgulanması gerektiğini söyledi. Ulubey İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Çelenk, binanın çağın gereksiminlerine uygun olarak yapıldığını kabul ettiğini, ancak 15 yıl önce yapılan binanın bakım ve onarım için de ödenek gerektiğini bir gerçek olduğunu söyledi.

Binanın yapımında yanlışların olduğunu kabul ettiğini ifade eden Çelenk, “Bina yapıldıktan sonra su almaya ve bozulmaya başladı. Alınan bir takım tedbirlerle ancak bir yere kadar korunabildi. Sıhhi tesisat bozuk olduğundan dolayı bu paraya ihtiyaç vardır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.