" Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum"

" Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum"

Gelir İdaresi Başkanlığı'nca belge toplama alışkanlıklarının kazandırılması ve vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik olarak düzenlenen “Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum” kampanyasının çekilişi ..

Gelir İdaresi Başkanlığı'nca belge toplama alışkanlıklarının kazandırılması ve vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik olarak düzenlenen “Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum” kampanyasının çekilişi sonunda bilgisayar ve bisiklet kazanan 5 öğrenci ödüllerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde aldı.

  Kampanyada Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'ndan Cihan Karayiğit birinci olurken, Sakarya İlköğretim Okulu'ndan Şükrü Varan ikinci, Ilıca YİBO'dan Emre Tepe üçüncü, Merkez İlköğretim Okulu'ndan Hüseyin Bal dördüncü ve Dumlupınar İlköğretim Okulu'ndan Özkan Öz ise beşinci oldu.

  Birinci öğrenciye diz üstü bilgisayar verilirken, ikinci ve üçüncü masa üstü bilgisayar, dördüncü ve beşinci de bisiklet ile ödüllendirildi. Öğrencilerin ödülleri Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ve Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Durmuş Altuntaş tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.